Σε τροχαίο ατύχημα φέρεται να ενεπλάκη, το βράδυ της Παρασκευής, η Δήμητρα Ματσούκα. Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso, η ηθοποιός όχι μόνο προκάλεσε το ατύχημα, αλλά επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο, καθώς η ασφάλεια του αυτοκινήτου της είχε λήξει. Δεν τα κατάφερε όμως, αφού τη σταμάτησαν εγκαίρως αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Βρεσθένους και Ηρακλέους στον Νέο Κόσμο, όταν η Δήμητρα Ματσούκα έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε άλλο Ι.Χ., στο οποίο επέβαινε και ένα παιδί.

Ευτυχώς, από τη σύγκρουση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές. Όμως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η ηθοποιός προσπάθησε να διαφύγει. Αρχικά η ηθοποιός προσπάθησε να απομακρυνθεί με το αυτοκίνητο της από το σημείο, ωστόσο, την εμπόδισαν άλλα διερχόμενα οχήματα. Τότε, κατά μαρτυρίες, κατέβηκε και επιχείρησε να φύγει με τα πόδια.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι ανακάλυψαν έκπληκτοι πως το αυτοκίνητο της ηθοποιού δεν ήταν ασφαλισμένο. Η Δήμητρα Ματσούκα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε ξεχάσει να ανανεώσει την ασφάλεια του οχήματός της. Στην ηθοποιό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ για οδήγηση ανασφάλιστου οχήματος, ενώ της αφαιρέθηκαν το δίπλωμα και η άδεια οδήγησης.

 
Top