Θύμα Τούρκων χάκερ φαίνεται πως έπεσε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Ο λόγος για τη Δέσποινα Καμπούρη, της οποίας ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram παραβιάστηκε, με αποτέλεσμα οι χάκερ να ανεβάζουν σε αυτόν τούρκικες εθνικιστικές αναρτήσεις, ενώ άλλαξαν το όνομά της και έκαναν unfollow τα άτομα που ακολουθούσε η παρουσιάστρια.

Η ίδια, αφού απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δημιούργησε έναν καινούργιο λογαριασμό και μέσα από αυτόν ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους.

“Εδώ και λίγες ώρες Τούρκοι εθνικιστές όπως όλα δείχνουν, έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου στο Instagram στον οποίο δεν έχω πλέον καμία πρόσβαση. Ανεβάζουν προσβλητικό περιεχόμενο και δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τους σταματήσω. Λυπάμαι για το περιεχόμενο που μπορεί να βλέπετε καθώς δεν με αντιπροσωπεύει. Εύχομαι με τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά και του Instagram να υπάρξει αίσιο τέλος σε αυτή την κακόγουστη φάρσα που με έχει καταρρακώσει. Σας παρακαλώ θερμά να κάνετε αναφορά σε αυτό τον λογαριασμό. Πλέον μπορείτε να με βρείτε στο καινούριο μου account @despinakampouri”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

 
Top