Υλικά..



25γρ. μέλι

50γρ. καρυδέλαιο

50γρ. σοκολάτα γάλακτος

λιωμένη

20γρ. κακάο σκόνη

150γρ. ζάχαρη άχνη

200γρ. φουντούκια καβουρδισμένα



Διαδικασία



Βήμα 1



Στο μούλτι χτυπάτε τα φουντούκια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να πολτοποιηθούν.



Βήμα 2



Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε

το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.



Βήμα 3



Βάζετε την πραλίνα σε ένα γυάλινο βαζάκι και την βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.



Tip: Αντί για καρυδέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 70γρ. βούτυρο




 
Top