Τα δύο εισιτήρια για τον Μεγάλο τελικό του Survivor πήραν ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα στο χθεσινό ημιτελικό που μεταδόθηκε ζωντανά από το Άλσος Βεϊκου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού η Μελίνα Μεταξά δεν περνάει στον τελικό και μένει εκτός.

Σε ένα κατάμεστο στάδιο και σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα Μαχητές και Διάσημοι που πήραν μέρος στο Survivor 2018 ήταν εκεί για να θυμηθούν τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στον Άγιο Δομίνικο. Όλοι μαζί μίλησαν για τους φιναλίστ και άκουσαν και τις οικογένειές τους που βρίσκονταν δίπλα τους σε αυτή τη μεγάλη βραδιά.

Εκεί βρέθηκε και ο Γιώργος Λιανός, τον οποίο υποδέχθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης με έναν ιδιαίτερο και χιουμοριστικό τρόπο.

Το μεγάλο ταξίδι του Survivor ολοκληρώνεται απόψε με τον τελικό όπου θα αναδειχθεί ο νικητής του παιχνιδιού που θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, ο Σάκης Tανιμανίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram από τον χθεσινό ημιτελικό, στην οποία τον βλέπουμε με τον Γιώργο Λιανό και έγραψε: "Η τρέλα δεν πει στα βουνά...ήρθε σε 'μένα και το Γιώργο μάλλον! Φέτος ήταν ένα άλλο Survivor για 'μένα, αφού είχα έναν φίλο στο Δομίνικο...έναν Ψαροτουφεκά με Ψ κεφαλαίο (καλά που υπήρχε και το Ιταλικό εκεί δίπλα και φάγαμε κανά ψάρι)! @giorgoslianos.official #friends".

Δείτε την ανάρτηση:

 
Top