Είναι ο παίκτης ή η παίκτρια που φεύγει από το Survivor2 στην κυριολεξία στο παρά πέντε και το τελευταίο πρόσωπο που φεύγει βάσει της 48ωρης ψηφοφορίας.

Και είναι το πρόσωπο που βρίσκεται μαζί με την τετράδα των φιναλίστ «αραγμένο», σύμφωνα με ότι φτάνει στα αυτιά μας στην Κωνσταντινούπολη όπου μεταφέρθηκαν όλοι οι παίκτες από τον Άγιο Δομίνικο μετά το τέλος των γυρισμάτων περιμένοντας να φτάσει η εβδομάδα που διανύουμε, δηλαδή η εβδομάδα του τελικού και του μεγάλου τελικού.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα το βράδυ η Βιργίνια Δικαιούλια και ο Χάρης Γιακουμάτος, η μεν πρώτη από τις ψήφους και ο δεύτερος απ’ ευθείας από το στόμα του Ηλία Γκότση. Και ίσως θα περίμενε κανείς ότι το άτομο που θα αποχωρήσει είναι αυτό που δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα για τις αθλητικές επιδόσεις, δηλαδή η Βιργινία αλλά οι δικές πληροφορίες κρύβουν αποχώρηση έκπληξη! Δηλαδή, σύμφωνα με όσα φτάνουν στα αυτιά μας ο Χάρης Γιακουμάτος είναι αυτός που θα δει την πόρτα της εξόδου το βράδυ και θα επιστρέψει αύριο επίσημα στην Αθήνα αφήνοντας στην τετράδα μόλις έναν άντρα να διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο, τον Ηλία Γκότση. Και που θα δούμε αν στη συνέχεια θα καταφέρει να φτάσει στον μεγάλο τελικό αφού μπροστά του έχει δύο ακόμα ψηφοφορίες. Την Τετάρτη ανάμεσα στους 2 τελευταίους (από τους 4) για την είσοδο στον ημιτελικό, και μετά την βραδιά του Ημιτελικού για την είσοδο στον μεγάλο τελικό! Αναμένουμε με ανυπομονησία!

 
Top