Τα φορέματα έχουν καταλάβει μεγάλο μέρος από την ντουλάπα σου και μαζί τους οι φούστες και τα διάφορα tops. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι που καλό είναι να υπάρχει στη συλλογή σου αφού θα σε σώσει πολλές φορές από καταστάσεις εκτάκτου στιλιστικής ανάγκης. 

Αναφέρομαι στο jumpsuit που το καλοκαίρι παίρνει αέρινες γραμμές, δένει με όλα τα trends, ταιριάζει με αρκετά από τα shoe trends και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη στιλιστικά πολλές φορές.

Επειδή πρόκειται για ένα κομμάτι μόνο του, οι επιλογές που μπορείς να κάνεις στιλιστικά είναι 2 βασικές. Αρχικά μπορείς να διαλέξεις ένα printed outfit και να το συνοδεύσεις με ουδέτερα αξεσουάρ ή μπορείς να κάνεις το αντίθετο. Να διαλέξεις ένα μονόχρωμο jumpsuit και να παίξεις με τα αξεσουάρ.

Αντίστοιχα, υπάρχουν και δύο ακόμα εναλλακτικές για εσένα που δεν θες να μένεις στα βασικά. Μπορείς να παίξεις κυρίως με τα χρώματα για ένα eclectic αποτέλεσα ή αν είσαι πιστή στο minimal style, προτίμησε τις ήπιες και ουδέτερες αποχρώσεις, τόσο στο jumpsuit όσο και στα παπούτσια και τα αξεσουάρ.

Όμως αν δεν το κάνεις εικόνα, ότι κι αν σου περιγράφω δεν θα ήταν τίποτα μπροστά στα looks με jumpsuit που θα βρεις παρακάτω.



πηγή
 
Top