To καφτάνι είναι ένα από τα φορέματα που έχουν πάντα θέση στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα και φέρνει έναν ethnic και μποέμικο άερα. Συνήθως το επιλέγεις για τις εμφανίσεις σου στην παραλία ή τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στο street style της πόλης και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.
Πλέον αποτελούν μία ακόμα επιλογή όταν θες να κάνεις μία αέρινη και καλοκαιρινή εμφάνιση με ένα φόρεμα, χωρίς όμως να είναι πολύ επίσημο. Κεντήματα, φούντες και λιτές γραμμές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει ένα καφτάνι και το βοηθά να προσαρμόζεται και να ταιριάζει σχεδόν σε κάθε σωματότυπο. Κι αν στις διακοπές το φοράς σκέτο με τα σανδάλια σου, στην πόλη μπορείς να κάνεις accessorizing, ανάλογα με το ύφος που θες να πετύχεις και το προσωπικό σου στιλ.

Με μία ζώνη στη μέση, με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, ένα mix & match στα κολιέ ή στα βραχιόλια, ένα καφτάνι μπορεί να μετατραπεί από ένα στιλάτο outfit παραλίας σε ένα εντυπωσιακό look για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου κι εκτός αυτής. Φυσικά μπορείς εκτός από τα σανδάλια να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ακόμα και με τα mules σου και για περισσότερες ιδέες για styling στο καφτάνι σου δες παρακάτω.




πηγή
 
Top