Το καλοκαίρι αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον στιλιστικά, όχι μόνο επειδή είναι πολλές οι τάσεις αλλά οι περισσότερες είναι ήδη γνωστές από παλαιότερες δεκαετίες και απλά επανέρχονται. Οι δεκαετίες των ‘80s και των ‘90s έχουν την τιμητική τους και δεν μπορείς παρά να υποκύψεις σε όλα εκείνα τα κομμάτια που κάτι σου θυμίζουν και είναι τόσο κοριτσίστικα και θηλυκά ταυτόχρονα.

Επομένως, είναι αδύνατον να μην υποκύψεις σε μερικά από τα trends που έχουν κάνει την street style αυτού του καλοκαιριού να είναι παιχνιδιάρικο, γεμάτο με ιδέες, έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε σου γούστο. Επειδή όμως, το πιθανότερο είναι κάποια από τα trends να τα έχεις ήδη δοκιμάσει και κάποια άλλα να τα σκέφτεσαι, εδώ θα βρεις τα 4 αγαπημένα μας για να συμπληρώσεις τη δική σου λίστα με τα dos του καλοκαιρινού σου στιλ.

Primary Stripes



Πάντα κλασσικές και άκρως καλοκαιρινές οι ρίγες, φέτος γίνονται πιο έντονες, είναι κυρίως κάθετες και παίρνουν πολλά χρώματα.

Brown polka dots


Η εναλλακτική του κλασσικού ασπρόμαυρου πουά που αυτή τη σεζόν είναι μέσα στα fashion highlights. Εσύ δεν μπορεί να προσπεράσεις έτσι αυτό το trend.

Vintage inspired πέδιλα


Εκείνα τα mules με τα stripes που έρχονται από περασμένες δεκαετίες και ταιριάζουν με όλα είναι αδύνατον να μη βρουν τη χρήση τους στην δική σου γκαρνταρόμπα.

Tie-front top


Ίσως τα πιο girly και ταυτόχρονα s∈xy tops που κλείνουν μπροστά και μπορούν να γίνουν τόσο παιχνιδιάρικα όσο και κομψά, ανάλογα με τι θα τα συνδυάσεις.

πηγή

5
 
Top