Ο καιρός είναι αλήθεια φέτος παίζει περίεργα παιχνίδια! Υπήρχαν μέρες που κυκλοφορούσες με ζακέτα, και άλλες μέρες δεν άντεχες να κυκλοφορείς μεσημέρι από την απίστευτη ζέστη! 

Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι αυτή: Το φετινό καλοκαίρι μας δίνει την ευκαιρία να πειραματιστούμε ακόμα περισσότερο με τα ντυσίματα!

Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις το καλοκαίρι, παρακάτω θα βρεις εύκολους συνδυασμούς, με basic κομμάτια που δένουν όμορφα μεταξύ τους και είναι ιδανικά για βόλτες στην πόλη, αλλά και για τις διακοπές σου.

Πάρε λοιπόν ιδέες και βάλε τα καλύτερα outfits το καλοκαίρι!

Τζιν φούστες & shorts

Οι τζιν φούστες είτε με κουμπιά είτε όχι παραμένουν in βασικό κομμάτι της ντουλάπας μας, και όσο συχνά και να το βλέπουμε, όταν δεν έχεις τι να βάλεις, θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση!





Το ίδιο ισχύει και για τα τζιν σορτσάκια, που είναι η μοναδική λύση όταν η ζέστη δεν υποφέρεται! Μπορείς να τα συνδυάσεις με λευκά T shirts, και αν είναι σε στυλ χαμόγελο, θα κάνεις το outfit ακόμα πιο stylish το καλοκαίρι χωρίς να προσπαθείς ιδιαίτερα!




Ριγέ παντελόνι
Αν θέλεις να δείξεις ότι έχεις σκεφτεί τι θα βάλεις και να δείξεις λίγο πιο προσεγμένη, το κομμάτι κλειδί είναι ένα ριγέ παντελόνι, και ένα T shirt λευκό. Με μεγάλα γυαλιά ηλίου και άνετα πέδιλα ή sneakers είσαι έτοιμη!



Επίσης, το ριγέ είναι μία από τις τάσεις φέτος (επιστρέφει από την δεκαετία του 90), και μπορείς να το φορέσεις σε σετ. Όταν λοιπόν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, ένα σετ όπως το παρακάτω θα σου λύσει τα χέρια.



Τζιν μακρύ

Τα τζιν είναι ακόμη μία εύκολη λύση όταν δεν έχεις ιδέα τι να βάλεις. Συνδυάζεται εύκολα, και μπορείς να κυκλοφορείς από το πρωί έως το βράδυ χωρίς να ανησυχείς αν είσαι πολύ καλά ντυμένη, ή πολύ ”χαλαρά”. Αλλάζεις μόνο τα παπούτσια και είναι το κομμάτι που θα βάλεις για να πας σουπερμάρκετ, ή για καφέ με τις φίλες σου.




V φορέματα

Κάτι επίσης που χρειάζεσαι να έχεις για τις ημέρες που η ντουλάπα σου μοιάζει άδεια και άχρηστη (ναι, συμβαίνει σε όλες, όσα ρούχα και να έχεις! Αν ξέρεις την εξήγηση, πες πας από κάτω στα σχόλια!) είναι ένα φλοράλ φόρεμα που κολακεύει είτε τα πόδια σου είτε το μπούστο.

Αν λοιπόν θέλεις να εμφανιστείς για ένα ραντεβού ή να δείξεις λίγο περισσότερο την θηλυκή σου πλευρά αλλά έχεις ξεμείνει από ιδέες, ένα κομμάτι όπως το παρακάτω είναι η απάντηση για το καλοκαίρι!




Το ίδιο ισχύει και για τα maxi μακριά φορέματα, είτε αυτά είναι μονόχρωμα, είτε με διάφορα μοτίβα.





Ένα μίνι καλοκαιρινό φόρεμα επίσης θα σε βοηθήσει στις μέρες που βαριέσαι να συνδυάζεις ρούχα ή δεν έχεις χρόνο!





Εκτός από τις τζιν φούστες, ένα ρούχο που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου για να συνδυάσεις πιο εύκολα τα outfits είναι μία λευκή φούστα που να εφαρμόζει σωστά πάνω σου και μην διαγράφει. Θα μπορείς να την φοράς με τα πάντα για casual εμφανίσεις, αλλά και για πιο σημαντικές περιστάσεις, αναλόγως το top και τα παπούτσια, αλλά και τα αξεσουάρ!




Ολόσωμο shorts

Μία άλλη απάντηση στην ερώτηση ‘τι να βάλω το καλοκαίρι;’ είναι και το παρακάτω μαύρο ολόσωμο σορτς, που είναι ανάλαφρο, casual και το συνδυάζεις με πέδιλα, πλατφόρμα, ή λευκό σνίκερ, αναλόγως την ώρα της ημέρας.


Jean σαλοπέτες

Το ίδιο πρακτικό και βολικό είναι να έχεις στη καλοκαιρινή σου ντουλάπα ένα ζευγάρι σαλοπέτες, οι οποίες συνδυάζονται εξίσου εύκολα, κυρίως αν είναι τζιν, λευκές, ή μαύρες.




Λευκό φόρεμα με denim
Ένα απλό outfit, διαχρονικό και πάντα πρακτικό, είναι ένα λευκό φόρεμα, το οποίο μπορείς να το διαλέξεις στο μήκος που θέλεις εσύ, με ένα denim τζάκετ, το οποίο αν θέλεις να το κάνεις πιο trending, προτίμησε ένα oversized jacket.

ΤΙΠ: Μπορείς να δέσεις ένα φουλάρι, όπως παρακάτω και να κάνεις το outfit από απλό σε super stylish!



Πηγή
 
Top