Αν ψάχνετε για ένα ιδιαίτερο μαγιό που θα τραβήξει τα βλέμματα στην παραλία, τότε τα πλεκτά μαγιό με βελονάκι είναι μια πολύ καλή επιλογή. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας που έχει αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια.
Τα λεγόμενα και crochet μαγιό διαθέτουν ένα ρετρό και boho ύφος με έναν πιο μοντέρνο και σέξι αέρα. Θα τα βρείτε τόσο σε μπικίνι και ολόσωμα, όσο και σε μονοκίνι ή τανκίνι. Τα σχέδια τους καλύπτουν όλα τα γούστα και όλους τους σωματότυπους.

Υπάρχουν brazilian πλεκτά μαγιό, αλλά και με κανονικό κόψιμο στο πίσω μέρος τους. Επίσης, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την συλλογή τα ψηλόμεσα, τα μπικίνι με κορδονάκια στο πλάι, αλλά και τα lace up πλεκτά μαγιό. Τα χρώματα τους είναι ποικίλα και διατίθενται τόσο σε μονόχρωμα, όσο και σε πολύχρωμα σχέδια. 

Πέρα από τα εξ ολοκλήρου πλεκτά μαγιό υπάρχουν και εκείνα που διαθέτουν ένα πλεκτό διακοσμητικό στοιχείο, ενώ το υπόλοιπο είναι φτιαγμένο από το κλασσικό ύφασμα των μαγιό.


Είναι ιδανικά για τις διακοπές, αφού λόγω της πλεκτής τους ύφανσης τα μαγιό αυτά μπορούν να φορεθούν και ως ρούχα, δίνοντας μια εντυπωσιακή καλοκαιρινή νότα στο ντύσιμο σας. Και μάλιστα επειδή το πλέξιμο τους γίνεται συνήθως με βαμβακερές κλωστές αφήνουν το σώμα να αναπνέει καλύτερα απ’ ότι ένα συνθετικό μαγιό.

Φορέστε τα λοιπόν το πρωί στην παραλία και βουτήξτε στην θάλασσα άφοβα. Εναλλακτικά μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια παντελόνα, ένα σορτσάκι ή μια φούστα και να δημιουργήσετε εκπληκτικά καλοκαιρινά ντυσίματα.

Στην αγορά θα βρείτε πολλά διαφορετικά σχέδια σε πλεκτά μαγιό με βελονάκι, οι τιμές των οποίων καλύπτουν κάθε πορτοφόλι. Αν θέλετε κάτι οικονομικό, υπάρχουν αρκετά φθηνά πλεκτά μαγιό για αγορά και με μια βόλτα στα μαγαζιά θα εντοπίσετε το ιδανικό.

Ακολουθεί μια συλλογή με εντυπωσιακές προτάσεις για κλασσικά πλεκτά μαγιό, αλλά και χειροποίητα.

 
Top