Χαμός έγινε στο Survivor με την αλλαγή των ομάδων. Στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού με “αρχηγούς” την Κατερίνα Δαλάκα για τους Διάσημους και τον Ηλία Γκότση για τους Μαχητές δημιουργήθηκαν δύο νέες ισάριθμες ομάδες.

Με τις επιλογές των δύο παικτών, οι νέοι Διάσημοι είναι: Kατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά, Βιργινία Δικαιούλια, Γιάννης Τσίλης, Μιχάλης Μουρούτσος, Χάρης Γιακουμάτος και Κωνσταντίνος Τσεπάνης και οι νέοι Μαχητές: Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου, Πάνος Θεοδώρου, Νικόλας Αγόρου, Νάσος, Παπαργυρόπουλος, Ντάρια Τουρόβνικ και Ροδάνθη Καπαρού.

Οι δυο νέες ομάδες εμφανίστηκαν αποφασισμένες για να πάρουν τη νίκη που οδήγησε στο έπαθλο Άνεσης και σε ένα ταξίδι με ιδιωτικό αεροσκάφος, με φαγητό, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο και μία βόλτα με αερόστατο στην Ανατολή του ηλίου.

Ο πρώτος αγώνας με τις νέες ομάδες βρήκε νικητές τους Μαχητές με 10-3 και δημιούργησε προβληματισμό και στις δύο ομάδες, αφού πολλοί θεώρησαν ότι κάποιοι έδειξαν ένα νέο πρόσωπο.

Η νέα ομάδα των "Μαχητών" βρέθηκε στο στόχαστρο των Χάρη Γιακουμάτου, Βιργινίας Δικαιούλια, Μελίνας Μεταξά και Κατερίνας Δαλάκα. Μάλιστα, οι δύο τελευταίες, αναφέρθηκαν στον Νάσο Παπαργυρόπουλο και στο γεγονός ότι πανηγύριζε.

Οι παίκτες έκαναν λόγο για υπερβολικούς πανηγυρισμούς από την αντίπαλη πλευρά, που δεν είχαν συνηθίσει πριν τις αλλαγές ομάδων.

Η Κατερίνα Δαλάκα είπε για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο: «Για να είμαι ειλικρινής αυτό με πλήγωσε. Οι Μαχητές στις νίκες τους αντιδρούσαν πάντα υπερβολικά. Δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να έκανα σαν να κέρδισα την Ολυμπιάδα. Σήμερα ο Νάσος ήταν ένα άλλο άτομο από αυτό που εγώ ζούσα στην καλύβα και στους αγώνες. Λες κι εμείς δεν μπορούσαμε να του μεταδώσουμε αυτή την ενέργεια. Αυτό με στεναχώρησε σήμερα περισσότερο από όλα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μελίνα Μεταξά: «Όσο βρισκόταν στην ομάδα των Διασήμων ο Νάσος, στον πάγκο δεν ενθουσιαζόταν, φαινόταν κάποιες φορές σαν να βαριέται. Σήμερα ήταν σαν να βλέπω ένα άλλο άτομο, ένας άλλος Νάσος υπήρχε στον πάγκο των Μαχητών. Και νομίζω δεν ήταν το καλύτερο θέαμα».

Για τη δήλωση της Ροδάνθης, η Μελίνα ανέφερε: «Στο τέλος του αγώνα όταν μίλησε η Ροδάνθη επειδή κέρδισε την Κατερίνα είπε ότι είναι ισάξιες σαν παίκτριες. Γελάει η Ελλάδα ολόκληρη και το σύμπαν μαζί με την Ελλάδα! Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα. Στους 4 μήνες έχει τρέξει 10 φορές η μία, πάνω από 100 η άλλη, έχει φέρει πάνω από 100 νίκες η μία και 5-6 η άλλη. Δεν έχουν κανένα μέτρο σύγκρισης».

Η Ντάρια, από την πλευρά της, τα έβαλε με την Μελίνα, και τη χαρακτήρισε εριστική, λέγοντας ότι δεν θα ήθελε καν να της μιλήσει.

 
Top