Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης ήταν ο πρώτος παίκτης μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων που αποχώρησε από την ομάδα των Διασήμων και το Survivor.

Στο Συμβούλιο του Νησιού για άλλη μία φορά ο Σάκης συζήτησε με Διάσημους και Μαχητές τις διαφορές και τις συγκρούσεις που έχουν δημιουργηθεί. Η Ροδάνθη βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο, ιδιαίτερα με την αντιπαράθεσή της με τη Μελίνα.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη σχέση της με την Εύη Σαλαταφερίδου που ανήκει πια στους Μαχητές.

“Πολλές φορές νομίζω ότι κάπως κάπου το χάνει το παιχνίδι γιατί δεν είναι η Ροδάνθη που ίσως θα ήθελε ο περισσότερος κόσμος να δει. Ή κάνει κάποια πράγματα που μπορεί να μην τα σκέφτεται. Επειδή κέρδισε δυο μέρες σε δυο αγωνίσματα δεν σημαίνει ότι μπορούμε να σβήσουμε την προσπάθεια όλης της ομάδας για τέσσερις μήνες”, ανέφερε η Μελίνα.

Εμφανώς εκνευρισμένη, η Ροδάνθη απάντησε: “Πήγα την επόμενη μέρα και έπιασα τη Μελίνα και της έκανα συζήτηση γι'αυτό το θέμα. Και της είπα ότι η διατύπωση μου ήταν λάθος! Της είπα ότι δεν εννοούσα κάτι τέτοιο! Οπότε Μελίνα δεν νομίζω να σε υποτίμησα!”

Δείτε το βίντεο:

 
Top