Νομίζω είναι η ώρα να διαλύσουμε τους μύθους περί ομορφιάς. Το πώς χτενίζεις τα μαλλιά σου και το πώς κάνεις το μακιγιάζ σου δεν είναι τα μοναδικά πράγματα που ορίζουν το πόσο όμορφη φαίνεσαι (και είσαι). Η κλισέ φράση «η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας» είναι τόσο αληθινή όσο ακούγεται και έχω 6 τρόπους να στο αποδείξω. Τι είναι λοιπόν αυτό που σε κάνει πραγματικά όμορφη;



Η αυτοπεποίθησή σου

Πόσες φορές δεν έχεις ζηλέψει τα κορίτσια «με αέρα»; Που μπορεί να μην είναι οι πιο ωραίες μέσα σε έναν χώρο, όταν όμως κάνουν είσοδο όλο χάρη και τσαχπινιά κλέβουν όλη την παράσταση. Πολλές, σωστά;

Η αισιοδοξία σου

Κανείς δε θέλει κοντά του μια κινητή μιζέρια. Όλοι μας έχουμε προβλήματα, το να κυκλοφορούμε όμως με κατεβσμένα μούτρα για το παραμικρό, δε μας κάνει και κουκλίτσες.



Ο ενθουσιασμός σου

Είναι μεταδοτικός, κακά τα ψέματα! Όπως είπαμε και πιο πάνω, πιο ελκυστική φαίνεσαι όταν (χαμο)γελάς, παρά ότα θυμίζεις τον Γκρινιάρη από τα Στρουμφάκια. Τα αγόρια θέλουν κορίτσια που δείχνουν ότι περνάνε καλά, χωρίς να έχουν κανέναν ανάγκη. Νόμος.

Το λέγειν σου

Καλή η γλώσσα του σώματος, αλλά δεν κάνει για όλες τις περιστάσεις. Μπορεί οι γυναίκες να είμαστε περισσότερο εγκεφαλικοί τύποι στο φλερτ, το ίδιο όμως ισχύει και για τα αγοράκια. Τα κορίτσια που ανοίγουν το στόμα και πετάνε βατράχια... δεν.



Το να είσαι φιλική

Το να δείχνεις ενδιαφέρον για τους γύρω σου και να νοιάζεσαιπραγματικά για τους κοντινούς σου ανθρώπους σε κάνει ζωτικό κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Εσύ θα ήθελες γύρω σου ανθρώπους που δε δίνουν μία για εσένα και είναι από αδιάφοροι μέχρι εχθρικοί; Όχι.

Η ταπεινότητά σου

Τελευταίο αλλά σημαντικό: αφού λοιπόν καταλήξαμε στα χαρακτηριστικά που έχεις και σε κάνουν αξιαγάπητη, το κλειδίείναι στο να μην κοκορεύεσαι γι’ αυτά. Σεμνά και ταπεινά, που λέμε (αν είσαι Λέων, θα δυσκολευτείς λίγο, γκουχ γκουχ). Αυτό θα σε κάνει ακόμα πιο αξιοθαύμαστη.

 
Top