Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες, ένα βίντεο που δείχνει τον Prince μία ημέρα πριν από τον θάνατό του, στις 21 Απριλίου 2016.

Ο διάσημος τραγουδιστής έχασε τη ζωή του, από υπερβολική δόση του ισχυρού αναλγητικού φεντανίλ, το οποίο είναι 50 φορές δυνατότερο από την ηρωίνη και πήρε κατά λάθος, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για ένα ελαφρύτερο παυσίπονο.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί, βλέπουμε τον σταρ να μπαίνει στο γραφείο του γιατρού του, στις 20 Απριλίου 2016, δείχνοντας ανήσυχος και νευρικός. Ο Prince είχε επισκεφτεί τον γιατρό του καθώς ένιωθε έντονη νευρικότητα, κάτι που ο ίδιος απέδιδε στις παρενέργειες που του είχε δημιουργήσει η διακοπή του παυσίπονου Tylenol. Ο γιατρός τελικά του συνταγογράφησε -γραμμένη όμως στο όνομα του βοηθού του- οξυκωδόνη.

Επίσης, στη δημοσιότητα δόθηκε και άλλο ένα βίντεο, καθώς και φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Prince, που τραβήχτηκαν λίγες στιγμές, αφ' ότου οι Αρχές, βρήκαν τη σορό του στο ασανσέρ της πολυτελούς έπαυλής του.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο χώρος είναι γεμάτος φάρμακα, χρήματα, καλλυντικά και προσωπικά αντικείμενα του Prince. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες φίλων ή της οικογένειάς του, αλλά κυρίως βραβεία και χρυσοί δίσκοι του τραγουδιστή.

Η γεμάτη με προϊόντα ομορφιάς τουαλέτα, αποκαλύπτει την εμμονή του 57χρονου καλλιτέχνη να φαίνεται νέος και όμορφος. Είχε επίσης πολλά κουτάκια με βιταμίνες και συμπληρώματα για το άγχος και την απώλεια βάρους.

Η αμερικανική Δικαιοσύνη ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων στο πλαίσιο της έρευνας για τις συνθήκες θανάτου του Πρινς, καθώς δεν συγκέντρωσε επαρκή στοιχεία για το πώς απέκτησε τα οπιοειδή αναλγητικά που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Ακόμα, σε πλάνα που δημοσιεύθηκαν από κάμερες ασφαλείας, ο βοηθός του Prince, Kirk Johnson, μια μέρα πριν τον θάνατο του πασίγνωστου καλλιτέχνη, φαίνεται πως αγόρασε δυο φορές φάρμακα με ιατρική συνταγή μέσα σε λίγες ώρες.

 
Top