Η δύναμη ενός φορέματος είναι πανίσχυρη.Ένα κομψό και θηλυκό φόρεμα μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα στην ντουλάπα μας.

Εκτός όμως από την ντουλάπα, μπορεί να μας δώσει την απαραίτητη δόση σεξαπίλ και την αυτοπεποίθηση στο τσεπάκι μας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις το σχέδιο και γραμμή που σε κολακεύει, να φορέσεις το πιο όμορφο χαμόγελο σου και να εντυπωσιάσεις.

Τα φορέματα που μπορείς να βρεις στο εμπόριο αμέτρητα, υπάρχουν όμως κάποια που δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα και έχουν γράψει την δική τους ιστορία. Επένδυσε σε αυτά τα βασικά στυλ που είναι σίγουρο ότι θα αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου.

Είτε είσαι λάτρης του απόλυτου μίνιμαλ και επιλέγεις καθαρές γραμμές και safe μήκη κατάλληλα ακόμα και για το γραφείο, είτε σου αρέσει να τολμάς και να πειραματίζεσαι με print και χρώματα, θα βρείς αυτό που σου ταιριάζει.

Αυτά είναι τα φορέματα που όσα κι αν χρόνια κι αν περάσουν θα παραμένουν σταθερά ανάμεσα στις τάσεις και στην γκαρνταρόμπα μας. Πάντα θα αναδεικνύουν την θηλυκότητα με τον πιο κομψό τρόπο και θα μας κάνουν να νιώθουμε μοναδικές.

1 Το LBD

Βρες το σωστό μικρό μαύρο φόρεμα, πρόσθεσε κομψά φλατ ή εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες και ολοκλήρωσε με ένα παλτό σε κλασικό σχέδιο. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.



2 Το slip dress

To φόρεμα αυτό χάρη στα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο -σατέν ή μεταξωτό, δείχνει αιθέριο αισθησιακό και παραμένει ένα go-to κομμάτι. Είναι πολύ ευέλικτο και μπορεί να φορεθεί από το πρωί με sneakers και cardigan μέχρι το βράδυ με kitten heels και blazer ή faux γούνα.



3 Το floral tea dress

To φόρεμα αυτό με την τονισμένη μέση και τα διακριτικά λουλουδάτα μοτίβα είναι ότι πιο θηλυκό και αέρινο. Αν είσαι ρομαντική ή σου αρέσει το vintage στιλ είναι ιδανικό για σένα.



4 Το office
Ιδανικό για το γραφείο αυτή η γραμμή είναι λίγο πιο αυστηρή, όμως πολύ στιλάτη. Συνδύασε το με πιο «παιχνιδιάρικα» αξεσουάρ και πρόσθεσε πινελιές χρώματος για να το απογειώσεις.thestyleograph/Instagram

5 Το wrap dress

To συγκεκριμένο το αγαπάμε λίγο παραπάνω καθώς ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και διαμορφώνει μια όμορφη σιλουέτα. Χάρη στην λεπτή ζώνη τονίζει την μέση και αναδεικνύει τις γυναικείες καμπύλες.



6 Το φόρεμα με animal prints
Αν ακόμα δεν έχεις βρει το τέλειο φόρεμα με animal prints, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή. Αυτήν την σεζόν θα το βρεις σε κάθε μήκος, γραμμή και ύφασμα. Για εμάς, ένα midi με μακριά μανίκια παίρνει είναι στην πρώτη θέση στην wish list μας.



7 Το shirt dress

To μακρύ πουκάμισο- φόρεμα είναι κλασικό, διαχρονικά chic και απαραίτητο για τα πιο θηλυκά all day σύνολα. Την άνοιξη δεν θα το βγάζουμε από πάνω μας!



8 Το μάξι

Αν σου αρέσει το bohemian ύφος, ή αν πάλι είσαι καλεσμένη σε πολλούς γάμους το μάξι φόρεμα είναι η απάντηση. Όσο εντυπωσιακό πρέπει με δικό του attitude που θα κλέψει την παράσταση όπου κι αν το φορέσεις.


https://www.bovary.gr
 
Top