Η Μαρίνα Πήχου είναι η παίκτρια που αποχώρησε χθες από το Survivor και οι "Διάσημοι" ήταν για άλλη μία φορά οι μεγάλοι νικητές.

Μέσα σε μια πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα η Μαρίνα Πήχου αποχώρησε αποκαλύπτοντας ότι η συμμετοχή της στο Survίvor, ήταν μια υπόσχεσή της προς τον σύντροφό της πριν πεθάνει.

«Ήρθε η στιγμή να αποκαλύψω το σκοπό για τον οποίο μπήκα εδώ μέσα. Το είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του Survivor με το αγόρι μου, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή. Και απλά για μένα έπρεπε να κλείσει ένας κύκλος, ένας όμορφος κύκλος. Είχαμε κάνει μαζί τα σχέδια, παρόλα αυτά το έκανα καθαρά γι’ αυτόν, γιατί πίστευε σε 'μένα ότι μπορώ να φτάσω μακριά. Οπότε πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Αφιερώνω ό,τι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού, στον Θάνο τον Γκιτέρσο, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για 'μένα. Μου λείπει πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πήχου.

Η αποκάλυψή της, όπως ήταν φυσικό, σόκαρε τους παίκτες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ο θάνατος του Θάνου Γκιτέρσου, είχε προκαλέσει σοκ το καλοκαίρι που μας πέρασε, καθώς πνίγηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ικαρία. Ο άτυχος αθλητής του kick boxing, έχασε τις αισθήσεις του όταν παρασύρθηκε από ορμητικό κύμα και χτύπησε σε βραχώδη περιοχή.

Δείτε το βίντεο:

 
Top