Οι φούστες είναι από τα κομμάτια που πρωταγωνιστούν στο street style.

Μακριές, κλος, από απαλά υφάσματα όπως το σατέν και το μετάξι, με διακριτικά prints, σε όμορφα χρώματα και στολισμένες με πιέτες ή βολάν, οι φούστες του σήμερα είναι απόλυτα feminine και τραβούν όλα τα βλέμματα στις γυναίκες που τις φορούν.

Πλέον, οι πιο στιλάτες τις φορούν με κάθε δυνατό συνδυασμό. Με cosy πουλόβερ, πουκάμισα, φλατ, ψηλοτάκουνα ακόμα και με αυστηρά σακάκια. Τις δύο τελευταίες σεζόν το print που πρωταγωνιστεί και χαρίζει σε κάθε κομμάτι vintage αισθητική, είναι το πουά.

Έτσι, ήταν λογικό τα χαριτωμένα και πάντα κομψά polka dots να «ντύσουν» και την φούστα της σεζόν.

Ναι, όπως κατάλαβε, η απόλυτη φούστα για αυτή τη σεζόν υπάρχει και είναι πουά.

Πρόκειται για την φούστα που φορούν όλες οι fashion editors και influencers και έχει πλημμυρίσει το Ιnstagram feed μας. Η θηλυκή, ασύμμετρη γραμμή της, με τα παιχνιδιάρικα βολάν στο τελείωμα μάς μεταφέρει σε άλλες εποχές και αποπνέει μεσογειακό στιλ.

Η φούστα που φορούν τώρα οι ειδικές σε θέματά στιλ ανήκει στο brand GANNI, το οποίο μετρά την μία επιτυχία μετά την άλλη.

Αν έψαχνες μία φούστα για την άνοιξη τότε είναι αυτή στην οποία αξίζει να επενδύσεις. Είναι αέρινη, από δροσερό ύφασμα και αν την συνδυάσεις έξυπνα μπορείς να την φορέσεις από τώρα μέχρι και όλο το καλοκαίρι. Την φαντάζομαι με basket bag, χρυσαφένια κοσμήματα και μαντήλι στα μαλλιά. Αν το φαντάζεσαι κι εσύ, ίσως, πρέπει να κάνεις μια δική σου.

Δες πώς την φόρεσαν οι fashionista και εμπνεύσου!

















Μπορείς να την βρεις και σε μαύρο εδώ:

 
Top