Κάποιες απ' αυτές τις υποψιάζεσαι. Κάποιες άλλες πάλι, δεν τις περιμένεις.

Τι σκέφτεται και ερεθίζεται όταν είναι μόνη στο κρεβάτι; Τι θα ήθελε να της κάνεις στο σεξ, αλλά «κολλάει» να το ξεστομίσει; Ποια είναι η φαντασίωση που στοιχειώνει τα ερωτικά φορτισμένα όνειρά της; Σε περίπτωση που αναζητάς απαντήσεις για όλα τα παραπάνω, μια νέα έρευνα έρχεται να ρίξει φως στην άβυσσο της γυναικείας ψυχής όσον αφορά σε όλα αυτά που θέλει να δοκιμάσει στην κρεβατοκάμαρα μαζί σου, αλλά ντρέπεται να στα ζητήσει.

Η έρευνα

Με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο, η εταιρεία συμβουλευτικής σχέσεων και ζευγαριών, simpatic.us, διέξηγαγε μια ενδιαφέρουσα έρευνα σχετικά με το ποιες είναι οι ερωτικές φαντασιώσεις των γυναικών. Σ΄αυτή συμμετείχαν 2.700 γυναίκες, από τις απαντήσεις των οποίων στα ερωτηματολόγια, προέκυψαν οι τέσσερις πιο συνηθισμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις τους.
Τα συμπεράσματα

Τέσσερις στις πέντε γυναίκες φαντασιώνονται στο σεξ τα εξής σκηνικά:

Της μιλάς βρώμικα

Σχεδόν το 81% των γυναικών δήλωσε ότι επιθυμεί ο σύντροφός του να του ψιθυρίζει πιο συχνά πρόστυχα, ερωτικά λόγια κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και της σεξουαλικής πράξης αυτής καθ' αυτής. «Ο εγκέφαλος είναι το πιο ισχυρό σεξουαλικό όργανο και το dirty talk είναι ο ίσως πιο έξυπνος τρόπος για να διεγερθεί», αναφέρει η σεξολόγος Emily Morse.
i
Την πηγαίνεις σε strip club

Όσον παράξενο κι αν σου φαίνεται, το 70% εξομολογήθηκε την επιθυμία του να επισκεφθεί ένα strip club μαζί με το έτερον ήμισυ. Σύμφωνα με την Morse, «η αιτιολογία τους ήταν ότι θα αποτελέσει ένα πρώτης τάξεως προκαταρκτικό για μια παθιασμένη βραδιά».

Της δωρίζεις ένα σεξουαλικό βοήθημα

Με το 63% των γυναικών να απαντά ότι έχει φαντασιωθεί να αυνανίζεται με ερωτικό βοήθημα και το 44% να το διεγείρει σεξουαλικά ο σύντροφός του με ένα τέτοιο «παιχνίδι» δημοσίως, καταλαβαίνεις τι ήθελε να της πάρεις δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου.

Της κλείνεις τα μάτια

Τέλος, το 58% αποκάλυψε ότι φαντασιώνεται να κάνει σεξ με τα μάτια δεμένα. «Το να ερωτοτροπείς στα τυφλά αυξάνει στο μέγιστο όλες τις υπόλοιπες αισθήσεις, όπως είναι η αφή, η ακοή και η γεύση», εξηγεί η Morse και καταλήγει: «Και κάπως έτσι, τα φιλιά και τα χάδια προκαλούν έναν αναπάντεχα έντονο ερεθισμό, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει τη γυναίκα ακόμα και σε οργασμό χωρίς να υπάρξει διείσδυση».

askmen.gr
 
Top