Θέλεις να ξεχωρίζεις ανά πάσα στιγμή; Αυτό θέλησαν και οι σχεδιαστές για κάθε γυναίκα και φρόντισαν να μας διδάξουν πώς… μέσα από τις καλοκαιρινές collections τους. Chic & girly χρώματα, διαφάνειες denim, θηλυκές φούστες και άλλα πολλά. 

Εδώ θα βρεις όσα χρειάζεται να ξέρεις για τις νέες τάσεις στη μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2018.

Top 10 Trends: Μόδα Άνοιξη Καλοκαίρι 2018
#1. Ice Cream Girl

Δεν έχεις ξαναδεί πιο gelato αποχρώσεις από την κορυφή ως τα νύχια σε ένα outfit. Οι παστέλ αποχρώσεις αυτή τη σεζόν παίρνουν τα χρώματα του παγωτού και δημιουργούν frosty σύνολα έτοιμα να τα “φας”. όπως είδαμε από τους σχεδιαστές Victoria Beckham, Michael Kors, Tom Ford, Chanel κ.α. αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας παστέλ outfits.

Victoria Beckham, Michael Kors, Tom Ford


Helmut Lang, Giambattista Valli, Alexander McQueen


Hermès, Sies Marjan, Chanel


#2. Denim

Η τάση του denim είναι για ακόμα μία σεζόν στις κορυφαίες επιλογές. Φεύγουμε όμως λίγο από το ξεβαμμένο και ripped denim και πάμε στην επιλογή του κομψού denim σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Αν και αυτό το σκούρο denim φορέθηκε το 2000 – μια εποχή που κυριάρχησε το punk style – αυτή τη φορά είναι τόσο αναβαθμισμένο που δε θυμίζει τίποτα από εκείνο το look.

Nina Ricci, Versus, Fendi


Zadig & Voltaire, Max Mara, Mugler


Kenzo, Tom Ford, Tibi


#3. Crayola Brights

Paint box are strong! Άλλοτε θα δεις όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου σε ένα σύνολο και άλλοτε μερικά από αυτά να συνδυάζονται έτσι ώστε να δημιουργούν έντονα κοντράστ. Χρώματα που είναι αντίθετα μεταξύ τους στον κύκλο των χρωμάτων μπορούν να συνδυαστούν και να φορεθούν άνετα με βάση τις τελευταίες τάσεις στη μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2018. Η μονοχρωμία του κόκκινου παραμένει δυνατή στη μόδα όπως και στις τάσεις του χειμώνα του 2018.

Aalto, 3.1 Phillip Lim, Agnona


Marni, Versace, Calvin Klein


Roksanda, MSGM, Acne Studios


#4. Διαφάνειες

Το 2018 θα βγείτε “έξω από τα ρούχα σας”. Με τους Dolce & Gabbana, Dior, και Y/Project να μας παροτρύνουν να βγούμε γυμνές, τα βραδινά outfits φέρουν sheer υφάσματα με διαφάνειες όσο δεν πάει άλλο.

Christian Dior, Dolce & Gabbana, Miu Miu


Jil Sander, Fendi, Paco Rabanne


Joseph, Pringle of Scotland, Emilia Wickstead


#5. Καμπαρντίνες

Ένα πανωφόρι που είναι από τα βασικά της γκαρνταρόμπας μας δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Η ανανεωμένη καμπαρντίνα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 έχει printed textures, μεταλλικές κλωστές, κρόσσια, deconstructed στοιχεία και άλλα πολλά. Μην ξεχάσεις να βάλεις κι εσύ ένα τέτοιο κομμάτι στην ντουλάπα σου ακολουθώντας έτσι και τις τάσεις – μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2018.

Loewe, Valentino, Alexander McQueen


Maison Margiela, Céline, Max Mara


Simone Rocha, Bottega Veneta, Y/Project


#6. Plastic Fantasy

Η futuristic μόδα του vinyl δε σταματάει ακόμα να επηρεάζει τις απόψεις των γνωστών σχεδιαστών. Αυτή την άνοιξη θα φορέσουμε πλαστικά πανωφόρια, μπότες και φορέματα όπως μας προτείνουν οι Valentino, Chanel και Calvin Klein.

Calvin Klein, Chanel, Valentino


Aalto, Toga, Christopher Kane


Ellery, Balmain, Marc Jacobs


#7. Pencil Φούστες

Η γκαρνταρόμπα των ’50s γίνεται δημοφιλής για την άνοιξη του 2018 με τους Balenciaga, Hermès, και Off-White να βασίζουν τις Collections τους γύρω από την pencil φούστα.. Πως να τη φορέσεις τώρα; με ένα ζευγάρι kitten heels και κάλτσες για ένα πιο εκκεντρικό look.

Erdem, Erdem, Gucci


Prada, Bottega Veneta, Balenciaga


Altuzarra,, Hermes, No.21


#8. The new Fringes

Οι σχεδιαστές άλλαξαν τα δεδομένα με τα extra textures και προσθέτουν λαμπερά κρόσσια και λεπτεπίλεπτα φτερά παντού. Σακάκια φορέματα, μπλούζες, καμπαρντίνες, γιλέκα φέρουν το κοινό αυτό χαρακτηριστικό στις collections των Marques Almeida, Margiela, Jacquemus, Sonia Rykiel και Salvatore Ferragamo.

Marques’Almeida, Nina Ricci, Salvatore Ferragamo


Moncler Gamme Rouge, Balmain, Jacquemus


Céline, Giorgio Armani, Maison Margiela


#9. Shorts

Ξέχνα για λίγο τη μίνι φούστα – το επόμενο καλοκαίρι θα φοράμε σορτς όλη μέρα, κάθε μέρα. Μία τάση που θα αγαπηθεί σίγουρα από το γυναικείο κοινό και υπάρχει σε μεγάλη ποικιλία για όλες τις ώρες.

Paco Rabanne, Saint Laurent, Off-White


Margaret Howell, Valentino, Louis Vuitton


Isabel Marant, Topshop, Christian Dior


#10. SLIPWEAR

Τα slipwear φορέματα επηρεάζουν τη μόδα για άλλη μια σεζόν, κρίνοντας με βάση τα catwalks της άνοιξης 2018. Ραμμένα στο χέρι με κρύσταλλα, sequins, patchwork και τούλια, θυμίζουν disco εποχή και μας επαναφέρουν τα δελεαστικά ’80s στο προσκήνιο.

Christopher Kane, Alexander Wang, Ralph Lauren


Coach, Dries Van Noten, Preen By Thornton Bregazzi


Diane von Furstenberg, Oscar de La Renta, Tory Burch



Αυτές ήταν οι κυριότερες 10 τάσεις για τη μόδα άνοιξη καλοκαίρι 2018.

 
Top