Ήρθε η νέα παρουσία στον χώρο των ηλεκτρονικών περιοδικών της χώρας μας, και ονομάζεται «Unlocking The Truth»! Η ολοκαίνουρια προσπάθεια επιχειρεί να ρίξει φως: στο Μυστήριο, στα Παραφυσικά Φαινόμενα, στο Πνευματισμό, στις Δοξασίες, στο Υπερβατικό, στις Θεωρίες Συνωμοσίας, στο εξωγήινο ζήτημα.


Ο ιδρυτής και αρχισυντάκτης του περιοδικού Νίκος Αποστολόπουλος, γνωστή προσωπικότητα από τη δράση του στο χώρο της έρευνας (Ερ.Ε.Ν.Ζω., eT e-magazine, ερευνητής UFO), μαζί με δύο εξαιρετικούς συνεργάτες και αρχισυντάκτες, τη Δήμητρα Καλλινίκου και τον Γιάννη Σφηγκάκη, στο πρώτο τεύχος μας βομβαρδίζουν με έναν καταιγισμό θεμάτων γύρω από τη σφαίρα του παραφυσικού, που πέραν της ενημέρωσης που παρέχουν, θα αλλάξουν και τον τρόπο που ερμηνεύονται τα γεγονότα! Σε κάθε τεύχος θα συμπορεύονται μαζί με μεγάλα ονόματα του χώρου (στο 1ο τεύχος: Γιώργος Λεκάκης, Θανάσης Βέμπος, Αποστόλης Χειρδάρης), αλλά και με νέους με ταλέντο στην πένα και στην έρευνα, ενώ δεκάδες άγνωστα θέματα από το εξωτερικό θα μιλούν άπταιστα Ελληνικά με την μεταφραστική ικανότητα της Μαρίας Καμπουρέλη.

Δείτε το εξαιρετικό τρέιλερ:


Διαβάστε στο 1ο τεύχος:
Αποστόλης Χειρδάρης – Ο Διάβολος και η υπόσταση του ανά τις θρησκείες και τις φιλοσοφίες στον κόσμο.
Νίκος Αποστολόπουλος – Εκτόπλασμα: Η φυσική απόδειξη της επικοινωνίας με τους νεκρούς.
Θανάσης Βέμπος: Συνέντευξη του εξερευνητή του Αλλόκοσμου.
Γιώργος Λεκάκης – Υδάτων παράδοξα.
Δήμητρα Καλλινίκου: Λατρεία των άστρων – Ιερά ζώα και συλλογική μνήμη.
Δημήτρης Μαριδόπουλος: Υποβρύχιες γεωμετρικές και μεγαλιθικές κατασκευές στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Google Earth.
Νίκος Αποστολόπουλος: Το συμβούλιο των «Εννέα» και τα απόρρητα πειράματα του Puharich.
Μόνιμες στήλες:
Paranormal News,
Ταξίδι στο Χρόνο,
Μυστήρια από την Αρχαιότητα,
Ο ελληνικός τύπος στην υπηρεσία του παραφυσικού.

Εάν το ενδιαφέρον σας είναι ιδιαίτερα έντονο και θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και τις απόψεις σας πάνω στα θέματα αυτά με άλλους, το περιοδικό αυτό σας δίνει την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με φανατικούς ερευνητές αυτού του τομέα, οι οποίοι έχουν να σας πουν κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη γνωρίζετε.

Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τη πύλη; Αν ναι, πατήστε εδώ: http://ift.tt/2iE2ELQ



Πηγή έρευνας ufotruth-gr
 
Top