Ένας οδηγός ταξί μπέρδεψε γνωστή παρουσιάστρια με πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών. Το περιστατικό συνέβη στην Τζώρτζια Παναγή, όπως αποκάλυψε η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή που προβάλλεται σε κανάλι στην Κύπρο.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την αφήγηση της από το γεγονός ότι στην Αθήνα κυκλοφορούσε μόνο με ταξί. Σε μία διαδρομή από το σπίτι της με προορισμό το Πικέρμι, έγινε πρωταγωνίστρια ενός μεγάλου μπερδέματος.

Ο οδηγός του ταξί νόμισε ότι το στούντιο όπου την πήγαινε, ήταν πλατό γυρισμάτων αισθησιακών ταινιών και έτσι άφησε τη φαντασία του να οργιάσει. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ξεκίνησε να της κάνει περίεργες ερωτήσεις όπως "Κάνετε καιρό αυτή τη δουλειά;", "Οι γονείς σας το ξέρουν ότι ασχολείστε με αυτό;", "Δύσκολη δουλειά; Κουράζεστε;".

Η παρουσιάστρια, απαντώντας καταφατικά και δηλώνοντας ότι η οικογένεια της, την στηρίζει απόλυτα, έδωσε άθελα της την 'άδεια' στον οδηγό να εμβαθύνει περισσότερο.

"Είστε από τις ακριβοπληρωμένες; Είναι περισσότερα τα χρήματα που αμείβεστε στην Ελλάδα από ό,τι στην Κύπρο;" τη ρώτησε.

"Για την εμπειρία που έχω, είναι μία χαρά η αμοιβή μου" απάντησε εκείνη. Όσο όμως η κουβέντα προχωρούσε σε πιο προσωπικά θέματα, η παρουσιάστρια κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

"Είμαι παρουσιάστρια" είπε στον οδηγό ταξί. Τότε εκείνος της ζήτησε συγνώμη για την παρεξήγηση, λέγοντας της ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλών ειδών στούντιο.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

 
Top