Η απίστευτη περιπέτεια της δημοφιλούς ηθοποιού
Σε ταξί με οδηγό τον... δολοφόνο της επιβιβάστηκε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Η ηθοποιός βρέθηκε τετ α τετ με πρώην κατάδικο για δολοφονία, η ιστορία του οποίου ενέπνευσε τον Πάνο Κοκκινόπουλο στη δημιουργία ενός επεισοδίου της «10ης εντολής» με πρωταγωνίστρια την ίδια!


Η σοκαριστική συνάντηση «θύτη και θύματος» έγινε πριν από καιρό εντελώς τυχαία, ωστόσο δεν θα σβήσει καθόλου εύκολα από τη μνήμη της.

Την αποκάλυψη για την τυχαία, πλην όμως τόσο απροσδόκητη, συνάντηση έκανε ο Π. Κοκκινόπουλος σε συνέντευξή του στο menshouse.gr. Ο δημιουργός του αστυνομικού σίριαλ που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο τη λαχτάρα που βίωσε η «μούσα» του, με τον ίδιο καθηλωτικό τρόπο που μεταφέρει στη μικρή οθόνη τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, συνοδευόμενα από πλάνα και εφιαλτικές εικόνες που κόβουν την ανάσα: 
«Κάτι ανάλογο βίωσε και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Μπήκε σε ένα ταξί και παρατήρησε ότι ο ταξιτζής την κοιτούσε έντονα από τον καθρέφτη. Κάποια στιγμή γυρνάει και της λέει: “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εκείνος που κάνετε την ιστορία του επεισόδιο”. 
Αναφερόταν στο επεισόδιο της “10ης εντολής” με την Ιωάννα Παππά και τον Γιάννη Στάνκογλου. 
Η Καρυοφυλλιά κατατρόμαξε. Μου είπε ότι πήγε κι έπεσε πάνω στον δολοφόνο! Πως έχει βγει, ότι κυκλοφορεί έξω και εργάζεται ως ταξιτζής».Αληθινά πρόσωπα

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη δεν ήταν η μοναδική από τους πρωταγωνιστές του επιτυχημένου δημιουργού που συναντήθηκαν με τα αληθινά πρόσωπα των ηρώων ή των δραστών που υποδύθηκαν στις θρυλικές σειρές του δικού μας «Αλφρεντ Χίτσκοκ». 

«Εχει τύχει να γνωριστούν ηθοποιοί που έπαιξαν στα δικά μου επεισόδια με τους πραγματικούς δολοφόνους. [...] 

Είχα κάνει στην “Ανατομία ενός εγκλήματος” μια ιστορία με τον “δράκο” της Βουλιαγμένης, έναν φυσικοθεραπευτή. 

Τον ενσάρκωσε ο Ακης Σακελλαρίου. Σε μια παράσταση που έκανε στις Φυλακές Κορυδαλλού ο Ακης τον είδε. Εκείνος πήγε, του μίλησε και του είπε: “Μου άρεσε πολύ το επεισόδιο.
 Ενα σημείο μόνο δεν κατάλαβα... Αλλά ήσουν πολύ καλός”»!  
φωτο:ευροκινηση. πηγή
 
Top