Θυμόσαστε τα πρώτα σακίδια που εμφανίστηκαν κάποιες σεζόν πριν και έκλεψαν τις εντυπώσεις; 

Φαίνεται ότι τα διάσημα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα πιστεύουν ακόμη το ίδιο και φέτος γύρισαν την πλάτη τους στις άπειρες πρωτοποριακές δημιουργίες και τσάντες που γέμισαν τα καταστήματα, προτιμώντας κάτι πιο κλασικό και διαχρονικό, αλλά αθλητικό και νεανικό μαζί: το σακίδιο της Louis Vuitton με το ονειροπόλο όνομα διακοπών «Palm Springs».

Πρακτικό και βολικό και με ένα λογότυπο που δεν πάψει ποτέ να κερδίζει τα βλέμματα, το μικρό backpack δημιουργεί εύκολα ένα statement look παρά το μικροσκοπικό του μέγεθος. Συμφωνούν με αυτό και celebrities που δημιουργούν trends με κάθε τους εμφάνιση, όπως η Rihanna, η Bella Hadid και η Hailey Baldwin, τις οποίες ο φακός έχει αιχμαλωτίσει να κρατούν την δική τους εκδοχή του σακιδίου σε διάφορες ώρες και στιγμές της ημέρας.

Κάποιες συνδύασαν την Palm Springs τους με αθλητικό ντύσιμο όπως η Bella Hadid, κάποιες με urban style όπως η Rihanna, το σίγουρο όμως είναι ότι το styling ήταν εύκολο χάρη σε μία τσάντα που συνδυάζεται με όλα. Και αυτό άλλωστε την κάνει μια απαιτητική αλλά αξιόλογη επένδυση που δεν θα χάσει ποτέ την αξία της.




Chiara Ferragni



Kendall Jenner



Kylie Jenner



Kourtney Kardashian



Rihanna



Sophia \richie



Chiara Ferragni


www.marieclaire.gr
 
Top