Διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ φέρεται να πήρε την απόφαση να "παγώσει" τις διαδικασίες διαζυγίου και να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του, όπως αναφέρουν τα διεθνή δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το Us Weekly, που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχουν παγώσει εδώ και μήνες τα διαδικαστικά του διαζυγίου τους.

"Δεν έχουν κάνει τίποτα για να το προχωρήσουν εδώ και αρκετούς μήνες και κανείς δεν πιστεύει πως θα το κάνουν ποτέ", δήλωσε μία πηγή στο περιοδικό.

Φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι αυτό που οδήγησε την Αντζελίνα Τζολί να αλλάξει γνώμη ήταν το γεγονός πως ο Μπραντ Πιτ έκανε μεγάλη προσπάθεια και κατάφερε να ανεξαρτητοποιηθεί από το αλκοόλ.

Ένας φίλος της διάσημης ηθοποιού ανέφερε ότι η δέσμευσή του να βελτιωθεί "άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή" της σταρ, που είχε παραδεχθεί ότι θα μπορούσε να του δώσει άλλη μία ευκαιρία εάν έδειχνε πως είναι πραγματικά αποφασισμένος να δεσμευτεί στην οικογένειά του.

"Όλοι πιστεύουν πως θα τα ξαναβρούν. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν ανακοινώσουν ότι ακυρώνουν τις διαδικασίες διαζυγίου και ότι προσπαθούν να τα καταφέρουν", σημειώνει η ίδια πηγή.

Πηγή: Daily Mail

 
Top