Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγάπη που του δείχνει ακόμα ο κόσμος.

Σε ενοχλεί που σε σταματάνε όλη την ώρα άγνωστοι και σου μιλούν;

Όχι, δεν με ενοχλεί καθόλου. Είναι ωραίο να σου δείχνει ο κόσμος την αγάπη του. Όσοι μου μιλάνε μου λένε “μπράβο, ήσουν το καλύτερο παιδί” και αυτό, να σου πω την αλήθεια, είναι το μεγαλύτερο έπαθλο.

Δεν σε τρομάζει όμως λίγο αυτή η αμεσότητα του κόσμου;

Ναι, λίγο με τρομάζει κάποιες φορές. Ας πούμε στις παραλίες με τα παιδάκια γίνεται ένας χαμός. Αλλά, από την άλλη, είναι λογικό γιατί έχουν ταυτιστεί με εμάς. Μας βλέπουν σαν ήρωες. Τώρα που είμαστε στην επικαιρότητα είναι και αυτό ένα μέρος της.

Αγχωτικό να σε έχουν σαν ήρωα, όπως λες, όλα αυτά τα πιτσιρίκια;

Ναι, και πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί γιατί για κάποια παιδάκια είμαστε παράδειγμα και πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε.

Και αυτή η απότομη δημοσιότητα δεν σε κουράζει;

Ήμασταν λίγο υποψιασμένοι από το παιχνίδι για όλο αυτό, γιατί από την παραγωγή μας έλεγαν ότι το πρόγραμμα πάει καλά και κάνει 75άρια, οπότε όταν κάποιος σε βλέπει για πέντε μήνες, περιμένεις ότι θα σε αναγνωρίσει. Το πρώτο σοκ βέβαια το πάθαμε στο αεροδρόμιο.

Για πες.

Όταν φτάσαμε, βάλαμε γυαλιά και καπέλα, αλλά είχε κόσμο στο αεροδρόμιο και μας περικύκλωσαν καμιά 200αριά άτομα και μας φωτογράφιζαν. Εμείς ήμασταν λίγο σαν εξωγήινοι.

Πηγή: zappit.gr

 
Top