«Χαμός» στο Γαλάτσι- BINTEO


Με το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, το κοινό εισέβαλε στο πλατό για να φωτογραφηθεί με τους παίκτες - Αποθεώθηκε στην είσοδό του ο Αγγελόπουλος, επευφημίες και για Βασάλο, Μάριο - Με τα κινητά ανά χείρας οι συγγενείς των τριών υποψηφίων, ψηφίζουν μανιωδώς - Η αγωνία στο κατακόρυφο...
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor, που διεξάγεται στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης διεκδικούν δύο θέσεις για το μεγάλο τελικό της Πέμπτης και σήμερα θα κριθεί ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Από νωρίς, στο Άλσος Βεΐκου είχε αρχίσει να προσέρχεται πολύς κόσμος, αλλά οι περισσότεροι δεν είχαν άδεια πρόσβασης στον χώρο που διεξάγεται ο ημιτελικός του παιχνιδιού. Η ασφάλεια ήταν αυστηρή και παντού υπήρχαν βανάκια με ξένες πινακίδες, τα οποία ανήκουν, προφανώς, στην παραγωγή.

Στις εισόδους επικρατούσε συμφόρηση εξαιτίας της κακής οργάνωσης, ενώ οι θέσεις των δημοσιογράφων βρίσκονταν στον... αέρα, καθώς άλλα είχε κανονίσει η παραγωγή και άλλα το κανάλι, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα μικρό χάος.

Κάποιοι παίκτες που έφυγαν νωρίς από το παιχνίδι, όπως ο μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης, εμφανίστηκαν στο Άλσος Βεΐκου και έγινε ένας μικρός... χαμός από τους θαυμαστές του παιχνιδιού, που ήθελαν αυτόγραφο και, φυσικά, selfies.

 
Top