Ο Ορέστης Τσανγκ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο Survivor για την μαχητικότητά του και το πάθος του για τη νίκη.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο κόσμος έχει «αγκαλιάσει» τους περισσότερους παίκτες, των οποίων οι εμφανίσεις συνοδεύονται από εκδηλώσεις λατρείας.

Αυτό το διάστημα ο πρώην παίκτης του τηλεοπτικού σόου απολαμβάνει την αναγνωρισιμότητα που του χάρισε το ριάλιτι επιβίωσης και επισκέφθηκε μια από τις πόλεις της βορείου Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα το Κιλκίς, που βρίσκεται και πολύ κοντά στην πόλη που ο ίδιος μεγάλωσε, τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ορέστης Τσάνγκ ήταν καλεσμένος στη «Sigmaland» του Κιλκίς, την Τετάρτη 12 Ιουλίου. Μικροί και μεγάλοι είχαν κατακλύσει το χώρο από νωρίς. Στο σκηνικό υπήρχαν στημένες δραστηριότητες παρόμοιες με εκείνες του Survivor και όλοι περίμεναν τον Ορέστη για να μοιράσει ασυλίες!

Οταν εκείνος έφτασε στη Sigmaland μέσα σε μια λευκή Mercedes, η υποδοχή του ήταν, όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, ηρωική. Τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά, ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και να τον χειροκροτεί και επικράτησε πραγματικά το αδιαχώρητο.

Δείτε τα βίντεο από την άφιξη του Ορέστη Τσανγκ στη Sigmaland στο Κιλκίς:
 
Top