…και στο Φάληρο η ψυχαγωγική
Οπως μεταδίδει το enimerosi24.gr,μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να απέτυχαν όσες προσπάθειες έγιναν για συγχωνεύσεις στα media… φέτος όμως, αναμένεται να ευοδωθούν όλες και μάλιστα με το παραπάνω! Αφού όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι του 2017 θα μείνει στην ελληνική ιστορία των ΜΜΕ για την πρώτη μεγάλη συνεργασία στο χώρο της τηλεόρασης.
Η συμφωνία λοιπόν του ΣΚΑΙ με το STAR – αν και δεν είναι συγχώνευση, αλλά συνεργασία σε τεχνικό επίπεδο… αναμένεται να αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα εξελίξεων… αφού για τα ελληνικά δεδομένα, θα πρόκειται για τηλεοπτικό κολοσσό που εν δυνάμει μπορεί να σαρώσει τη διαφημιστική αγορά και όχι μόνο!
Στην ουσία η συμφωνία των δυο καναλιών προβλέπει τη συγχώνευση των τεχνικών υπηρεσιών και την εγκατάστασή τους στο κτίριο του STAR στην Κάτω Κηφισιά. Συγκεκριμένα οι δυο σταθμοί θα έχουν κοινά συνεργεία, μάστερ, ροή και μονταζιέρες! Δηλαδή κοινό λογισμικό.
Για να γίνει όμως, περισσότερο κατανοητό τι σημαίνει πρακτικά η συνεργασία των δυο σε τεχνικό επίπεδο… στην πραγματικότητα σημαίνει ότι ο ενημερωτικός τομέας του ΣΚΑΙ μετακομίζει στο STAR! Δηλαδή η ενημερωτική καρδιά του καναλιού θα χτυπά στην κάτω Κηφισιά. Και η ψυχαγωγική στο Φάληρο, αφού ως γνωστόν του χρόνου ο ΣΚΑΙ θα δώσει έμφαση στην ψυχαγωγία… Για αυτό άλλωστε έχει αποφασίσει να μειώσει δραστικά την ενημέρωση, με αποτέλεσμα όσοι δημοσιογράφοι του το επιθυμούν θα εντάσσονται στο δυναμικό του ACTION 24, όπως έχει ξεκινήσει να συμβαίνει από την περασμένη εβδομάδα.
Τέλος να σημειωθεί ότι στη συνεργασία ΣΚΑΙ και STAR, θα ενταχθεί και το MEGA όταν επαναλειτουργήσει… τουλάχιστον αυτό διαρρέουν όλες οι πλευρές, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει τυπική συμφωνία των μετόχων του καναλιού.
 
Top