Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να αλλάξεις λουκ, ούτε να κάψεις τα μαλλιά σου από τα διαφορετικά χρώματα που θα τα βάψεις για να κάνεις μια αλλαγή. Μπορείς, πολύ απλά, να αλλάξεις τη χωρίστρα σου!

Πάρε ιδέες:

1. Χωρίστρα στη μέση



Η χωρίστρα στη μέση πάει περισσότερο σε κοπέλες με λεπτό πρόσωπο κι αυτό γιατί κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο μεγάλο. Επίσης, δίνει έμφαση στα φρύδια σου. Δεν έχεις, παρά να το δοκιμάσεις! Δες εδώ 28 ιδέες που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις εσύ που θέλεις να είσαι πάντα καλοχτενισμένη το καλοκαίρι.

2. Χωρίστρα στο πλάι



Εάν έχεις πιο στρογγυλό πρόσωπο, τότε η χωρίστρα στο πλάι είναι ό,τι καλύτερο, γιατί κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου πιο ισορροπημένα και δίνεται έμφαση σε αυτά και όχι στο μεγάλο κεφάλι σου -μετά συγχωρήσεως. Πρόκειται ουσιαστικά για μια safe επιλογή, που την κάνουν οι περισσότερες γυναίκες.

3. Έντονη χωρίστρα στο πλάι


Σέξυ, από άλλη εποχή, πιο παράτολμο αλλά και πιο εντυπωσιακό -εάν σου ταιριάζει. Η έντονη χωρίστρα στο πλάι, δίνει περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου, περισσότερη δύναμη και συνήθως ψηλώνει γιατί το κέντρο του κεφαλιού σου έχει περισσότερο όγκο, καθώς έχει μαλλιά και όχι χωρίστρα.

4. Ζιγκ-Ζαγκ


Δεν το βλέπεις συχνά, γι'αυτό και είναι ωραίο -αν και πρέπει να το πετύχεις για να βγει όμορφο και όχι επιτηδευμένο. Επίσης, μπορεί να βγει και... κατά τύχη με τα δάχτυλά σου, χωρίς να χρειαστεί χρόνο και παίδεμα από μέρος σου.



Παράτολμο, αλλά κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται πολύ πιο λεπτό. Επίσης, είναι γενικά πιο επίσημο και επαγγελματικό στυλ που δύσκολα πετυχαίνει. Αν πετύχει όμως, τα σπάει!

6. Όπως να 'ναι


Το πιο girly στυλ για μια κοπέλα, αλλά μάλλον το τελευταίο που θα κάνεις για να αλλάξεις το στυλ σου, γιατί πολύ πιθανόν είναι ήδη να έχεις τη χωρίστρα σου ό,τι να ναι! Εάν παρόλα αυτά, έχεις για παράδειγμα χωρίστρα στη μέση, τότε προσπάθησε να κάνεις μια χωρίστρα που δίνει ένα ανομοιόμορφο σχήμα στα μαλλιά σου και που ξέρεις; Μπορεί να σου πάει!

 
Top