Μια συγκινητική ιστορία ανθρωπιάς εξελίχθηκε σε ένα πάρκινγκ όταν ένας νεαρός άκουσε μπροστά του ένα μικρό και αβοήθητο πουλάκι το οποίο είχε παγιδευτεί μέσα σε έναν σωλήνα και ο θάνατός του ήταν βέβαιος
Ο άνδρας στο βίντεο, ο Πάτρικ, άκουσε το επίμονο τιτίβισμα και ανακάλυψε ότι ο ήχος προερχόταν από ένα θάμνο στο πλάι και χωρίς να διστάσει, έψαξε και βρήκε ένα μικρό πουλί εγκλωβισμένο μέσα σε ένα σωλήνα!

Αφού το απελευθέρωσε, παρατήρησε κάτι απίστευτο! Οι «γονείς» του μικρού πουλιού είχαν παραμείνει εκεί γύρω και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του! Μόλις λοιπόν άφησε το μικρό τους στο έδαφος, εκείνο αμέσως άρχισε να τρέχει προς τους γονείς του.


Εκείνοι, προφανώς φοβισμένοι από την παρουσία του ανθρώπου, έκαναν διστακτικά βήματα προς το μωρό τους, μέχρι που ξανάσμιξαν.

Το πουλάκι έτρεξε κάτω από τα φτερά της μητέρας του και ο Πάτρικ φανερά συγκινημένος, είπε στην κάμερα ότι «αυτό ήταν το πιο απίθανο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ!». Τελικά δεν περίμενε ότι θα γίνει ο ήρωας αυτής της μικρής οικογένειας!

Το είδος του πουλιού αυτού ονομάζεται στα αγγλικά «killdeer» και ανήκει στους χαραδριούς (ή αλλιώς λέγονται και σφυριχτές).


pronews.gr
 
Top