Του Άρη Δημόπουλου

Με αφορμή την υπόθεση των "εξωγήινων"  ή ερπετοειδών μουμιών που βρέθηκαν στο Περού (Δείτε ΕΔΩ), ο Μεξικανός δημοσιογράφος Jamie Maussan συνεχίζει τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις γύρω από τα περίεργα ευρήματα στην λατινοαμερικάνικη χώρα.

Σε προηγούμενη τοποθέτησή του, ο ίδιος είχε δηλώσει:

"Κανένας δεν έχει αποδείξει ότι πρόκειται περί απάτης. Θα παρουσιάσουμε στα Μέσα Ενημέρωσης αποδεικτικά στοιχεία πως έχουμε να κάνουμε με αληθινά δείγματα και εάν ακόμη υπάρχουν αμφιβολίες, οι Αρχές του Περού οφείλουν να διατηρήσουν ακέραιες τις μούμιες για να βρούμε την αλήθεια".
Τώρα επιστρέφει με νέο παγκόσμιο μήνυμα, διατυπώνοντας την θεωρία του περί "εξωγήινων" που ζούσαν...αρμονικά με τους ανθρώπους πολλές χιλιάδες χρόνια πριν:
"Επιβεβαιώσαμε με επιστημονικά στοιχεία την ύπαρξη όντων από άλλο κόσμο. Πριν ήταν απλώς μία πιθανότητα, αλλά τώρα αποτελεί μία απτή πραγματικότητα. Πλέον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως εξωγήινα όντα κάποτε έζησαν σε αρμονία μεταξύ των ανθρώπων".

Τα άκρως περίεργα ευρήματα στο Περού που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στην επιστημονική κοινότητα, δεν είναι ακόμη διακριτό το αν εξ επίτηδες αφέθηκαν να αποκαλυφθούν ή όχι. Το μόνο δεδομένο είναι πως πρόκειται για μία υπόθεση που αφορά τους λεγόμενους "αρχαίους θεούς", αναφορές για τους οποίους υπάρχουν σε μύθους, ιστορίες ή κείμενα αρχαίων πολιτισμών.
"Αυτές οι μούμιες θάφτηκαν σε ανθρώπινους τάφους, σε ιερά μέρη. Αυτό σημαίνει ότι είχαν συνυπάρξει με τους προγόνους μας, δεν ήταν εχθροί και είχαν, σε κάποιο βαθμό, ένα βαθμό σεβασμού μεταξύ των δύο φυλών ή πολιτισμών", συμπλήρωσε ο Μεξικανός δημοσιογράφος.
Ενυπήρχε σεβασμός ή...φόβος για τα ρυπαρά γένη, που καταδυνάστευαν τους ανθρώπους επί ολόκληρους αιώνες επί της γης;  
Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη υπόθεση είναι μία από τις πάμπολλες που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τη διεθνή κοινότητα, αλλά σε χρόνο ρεκόρ αποσιωπήθηκαν.



ΠΗΓΗ
 
Top