Η Σκάρλετ Γιοχάνσον είναι μια ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες στον κινηματογράφο. Femme fatale, ηρωίδα κόμικ, αθώα κοπέλα, άπιστη σύζυγος, γυναίκα πειρασμός.

Πρόσφατα ανακάλυψε και την κωμωδία και όπως παραδέχεται συνεχώς γελούσε στα γυρίσματα της ταινίας Rough Night. «Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ, ήταν σαν να είμαι στο σχολείο, όταν σε έπιαναν τα γέλια και προσπαθούσες να κρυφτείς από τον δάσκαλο», είπε η ηθοποιό σε συνέντευξή της την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Welt.

Στην ταινία υποδύεται την Τζες η οποία πριν παντρευτεί μαζί με τις φίλες της από το κολέγιο συναντούνται για μία βραδιά μπάτσελορ στο Μαϊάμι.

Η βραδιά θα εξελιχθεί απροσδόκητα καθώς οι κυρίες θα βρεθούν με έναν νεκρό στρίπερ στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους.

Η 32χρονη ηθοποιός λέει ότι η ταινία δεν είναι απλώς μία κωμωδία, αλλά ότι έχει και πολιτική πλευρά, καθώς αργότερα η Τζες είναι υποψήφια για την Γερουσία. Ειδικά για μία γυναίκα όπως εκείνη που πάντα τα σχεδιάζει όλα με ακρίβεια είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να βρίσκεται σε μία τέτοια παράλογη κι εντελώς χαοτική κατάσταση. Όμως κανείς δεν πρέπει να παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του, ούτε ως πολιτικός.

Η Σκάρλετ αναφέρεται στη συνέντευξή της και στην σημαντικότητα που έχει η φιλία στη ζωή της λέγοντας ότι «είναι πολύ σημαντική για μένα, ακόμα κι αν πολλοί δεν το πιστεύουν. Τα πάω εξαιρετικά καλά με άλλες γυναίκες, αγαπάω τις φίλες μου και κάνω φίλους ειδικά πολύ εύκολα γυναίκες».

Και πρόσθεσε: «Όταν ταξιδεύω με τους καλύτερους φίλους μου, που δεν είναι ηθοποιοί, χαλαρώνω πραγματικά και ξενυχτάμε πολύ, αν και χωρίς να έχουμε μαζί μας στρίπερ, όπως στην τελευταία μου ταινία. Εξάλλου για να διασκεδάσω με έναν άντρα δεν χρειάζεται να πληρώσω».

Μιλώντας για τα επόμενα σχέδια της η νεαρή ηθοποιός είπε ότι θα υποδυθεί την Νατάσα και στην επόμενη ταινία «Οι εκδικητές» και για το λόγο αυτό θα μείνει στη Σκωτία μέχρι τέλος του χρόνου.

Πάντως η ηθοποιός δεν πρόκειται να αποχωριστεί την 3χρονη κόρη της για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς όπως είπε θα την πάρει μαζί της, λέγοντας ότι είναι η μητρότητα είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια που μπορεί να ζήσει κάποια γυναίκα και ο πιο υπέροχος ρόλος που μπορεί να παίξει. «Θα κάνω και άλλα παιδιά, είμαι σίγουρη», είπε η Σκάρλετ.

 
Top