Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor και ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα. Ωστόσο, η πρώην παίκτρια των «διασήμων» προκάλεσε τον θυμό της Κατερίνας Καινούργιου.
Ο λόγος ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε μια δημοσιογράφο του «Ε» με αφορμή μια ερώτηση, σχετικά με το παιχνίδι.
Συγχύστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον τρόπο που αντιμετώπισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσιογράφο του καναλιού Epsilon. Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ, κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μίλησε στους δημοσιογράφους για την εμπειρία της στο «Survivor».

Λίγο πριν αποχωρήσει, δέχτηκε την εξής ερώτηση από δημοσιογράφο της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη. «Έχεις ενημερωθεί ότι είσαι η λιγότερο συμπαθής στο ελληνικό κοινό;». «Ε και; Σε κάποιους αρέσουμε, σε κάποιους δεν αρέσουμε! Από πού είσαι; Από το Epsilon! Γι΄αυτό!», είπε η Βαλαβάνη.
Η ατάκα της αθλητικογράφου του ΣΚΑΙ, εκνεύρισε την Καινούργιου που ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της. «Συγχύστηκα! Κρίμα και μου ήταν πολύ συμπαθής...Δεν μπορείς να ρωτάς με υποτιμητικό ύφος από ποιο κανάλι είναι ο δημοσιογράφος. Και εδώ από το Epsilon, υπάρχουν άνθρωποι, όπως εγώ, που σε στήριξαν πάρα πολύ! Σε αντίθεση με άλλες εκπομπές που σε έχουν κράξει μέχρι το πάτωμα και καλά έκαναν στην τελική. Αυτό καταλαβαίνω...Ειλικρινά, δεν το περίμενα με τίποτα! Να σέβεσαι τη δουλειά άλλων συναδέλφων», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
 
Top