Το όνομά της έχει συνδεθεί με μεγάλες μουσικές επιτυχίες, με αποκορύφωμα την πρωτιά που έφερε στην χώρα μας το 2005 στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

O λόγος για την Έλενα Παπαρίζου, η οποία σύμφωνα με τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη, ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ.
Όταν γνωρίσαμε την τραγουδίστρια από την πρώτη συμμετοχή της στη Eurovision, μαζί της συστήθηκε στο ελληνικό κοινό και ο μάνατζέρ της και σύντροφός της Τόνι Μαυρίδης.
Μετά από τόσα χρόνια, μιλώντας στο «You Weekly», να αναφερθεί στη σχέση του με την Ελενα Παπαρίζου και σε κάποιες δύσκολες στιγμές που πέρασαν.
Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει ότι η Έλενα Παπαρίζου ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ για και για τον λόγο αυτό χρειάστηκε να κάνει αποτοξίνωση. Μάλιστα, απορεί πώς έζησε 12 ολόκληρα χρόνια μαζί της.
Όπως αποκαλύπτει ο Τόνι Μαυρίδης, το 2008 ζούσε κλεισμένος σε ένα στούντιο, καθώς υπέφερε από κατάθλιψη και αγοραφοβία. Ήταν η περίοδος που έπαιρνε χάπια. «Με ψυχοφάρμακα και ηρεμιστικά, πήρα 36 κιλά από τα χάπια», είπε χαρακτηριστικά ο Τόνι Μαυρίδης.

 
Top