Γιούπιιιι! Το καλοκαιράκι είναι εδώ  και οι διακοπές πλησιάζουν επικίνδυνα πολύ (κάποιοι τυχεροί από εσάς έχετε ήδη ξεκινήσει τις εξορμήσεις).

Όλες οι γυναίκες κάθε χρόνο τέτοια εποχή αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα: Ποιο μαγιό να φορέσω για να ξεχωρίσω σε όλη την παραλία, σε όλο το νησί, σε όλο το instagram και σε όλο τον κόσμο (τα θέλουμε ή όλα ή τίποτα). Δες παρακάτω τα tricks που θα σε αναδείξουν σε βασίλισσα του καλοκαιριού.

Style Trick #1: Το ολόσωμο μαγιό με γεωμετρικά σχέδια είναι μεγάλη τάση για αυτό το καλοκαίρι και μπορεί να φορεθεί εκτός από την παραλία και σε διάφορες άλλες στιγμες της καθημερινότητας. Να σου θυμίσω πως ένα από τα μεγαλύτερα τρεντς του καλοκαιριού υπαγορεύει να φοράς το ολόσωμο μαγιό σου και εκτός παραλίας, συνδυάζοντάς το με τζιν σορτς και καπέλα για τα ψώνια ή τη βόλτα σου, με ψηλόμεση καμπάνα και ψηλοτάκουνα πέδιλα σε βραδινή έξοδο ή με τζιν φούστα (μίνι ή μίντι) για τις απογευματινές σου βόλτες.



Style Trick #2: Τα μαγιό με βολάν στο μπούστο ή στους γοφούς είναι τα αγαπημένα μας. Συνδυάζοντάς τα με ένα ψηλόμεσο παντελόνι, ένα skinny τζιν, ένα ζιπ κιλότ ή μια μίντι φούστα, μπορεί άνετα να φορεθούν ακόμα και στη δουλειά.




Style Trick #3: Τα μαγιό που αποτελούνται από σουτιέν τριγωνάκια είναι ιδανικά για γυναίκες με μικρό στήθος. Αυτά τα μαγιό είναι σέξι, κοριτσίστικα και super girly! Φόρεσέ τα ακόμα και στην καθημερινότητά σου με ένα διαφανές top και ψηλόμεσο παντελόνι.



Style Trick #4: Φόρεσε το ολόσωμο μαγιό σου σύμφωνα με την τελευταία τάση στον χώρο της μόδας. Αυτή τη στιγμή σε Ευρώπη και Αμερική γίνεται χαμός με τον στιλιστικό συνδυασμό που θα σου αναφέρω ευθής αμέσως: Το ολόσωμο μαγιό συνδυάζεται με μάξι διαφανείς φούστες και sneakers για ένα αξεπέραστο στιλ στα σοκάκια του νησιού ή της πόλης. Για την παραλία συνδύασε το μαγιό σου με τα έντονα floral prints, με ένα διαφανές καφτάνι ή μαντό και ολοκλήρωσε το στιλ σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ (καπέλο, γυαλιά ηλίου, σανδάλια).



Style Trick #5: Θες να ακούσεις και μια hot λεπτομέρεια που είναι μεγάλη τάση στο εξωτερικό και θα τη δούμε να υιοθετείται και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα; Τα ψηλόμεσα μαγιό δείχνουν εκπληκτικά όταν συνδυάζονται με λίγο πιο χαμηλόμεσο τζιν και φαρδύ crop t-shirt. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!


faysbook.gr
 
Top