Δεν χρειάζεται να στο πω εγώ. Το έχεις πάρει χαμπάρι. Εμείς οι άντρες έχουμε ένα πρόβλημα δυσγλωττίας. 

Δεν μπορούμε να αρθρώσουμε συγκεκριμένες λέξεις και γενικότερα με τα λόγια δεν τα πάμε καλά. Είμαστε τόσο κακοί που αναγκάζουμε και εσάς τις ψύχραιμες και καθόλου ευέξαπτες (εδώ γελάμε) να νευριάζετε μαζί μας. Αλλά και όταν αποφασίζουμε να βάλουμε το στόμα μας σε λειτουργία κανονικού ανθρώπου, πάλι το σνομπάρετε και δεν σας κάνει.

Παρόλα αυτά, εμείς οι άντρες και εσείς οι γυναίκες έχουμε έναν κοινό τρόπο συμπεριφοράς. Όταν δεν μπορούμε να πούμε κάτι το δείχνουμε με σαφήνεια και πολλούς τρόπους. Μόνο που πρόκειται για διαφορετικά συναισθήματα. Εσείς το κάνετε όταν έχετε νεύρα ή περνάτε περίοδο (ναι, η περίοδος είναι συναίσθημα) κι εμείς όταν έρχεται η στιγμή που μας λέτε Σ΄αγαπώ και δεν ξέρουμε τι να απαντήσουμε. Κι όμως αν είστε λίγο παρατηρητικές θα αντιληφθείτε ότι σας το έχουμε πει πολλάκις πολύ πριν από εσάς. Με κινήσεις.

1. Το χαμόγελο στο πρόσωπο μας μετά από ένα φιλί. Αλήθεια σας το λέω, δεν έχω δει τίποτα πιο ειλικρινές σε αυτό το επίπεδο από αυτό το χαμόγελο που σχηματίζεται στο στόμα μας. Προσωπικά το βάζω στην πιο αληθινή αντίδραση ever.

2. Αγγελοπουλικό φιλί στο στόμα. Είναι εκείνη η φάση που ξεκινάει να σε φιλάει Δευτέρα απόγευμα και Τρίτη πρωί έχει τελειώσει. Είναι που σε φιλάει και μετά από 4-5 δεύτερα τραβιέσαι και ξανακολλάει πάνω σου. Το φιλί "δεν μπορώ να σταματήσω".

3. Δεν το λέει σε σένα. Όχι όμως και στους φίλους του. Εμείς οι άντρες όταν βλέπουμε τον κολλητό μας χαρούμενο θα κάνουμε τα πάντα για να το διατηρήσουμε. Θα γίνουμε κολλητοί με την γκόμενα του ακόμα ακόμα. Θα καταλάβεις στην συμπεριφορά τους πόσο σε αγαπάει ο φίλος σου.



4. Σου δίνει θέση στα οχυρά του. Ένα μεγάλο κομμάτι στον προσωπικό του χώρο. Αυτό μπορεί να είναι το να παίζετε μαζί Pro μέχρι το να μετακινήσει την κιθάρα του για να μπει το κομοδίνο σου στο δωμάτιο του.



5. Αλλάζει τις συνήθειες του για σένα. Αν είναι ένας μανιακός με τη γυμναστική θα τον δεις να σαβουριάζει κατ΄εξαίρεση με σένα δύο πιτόγυρα ή μια ολόκληρη πίτσα. Μπορεί να έκανε το μπάνιο του μετά τη δουλειά, αλλά τώρα που υπάρχεις κι εσύ αφήνει εσένα να μπεις πρώτα. Για να ξεκουραστείς πιο γρήγορα εσύ.

6. Δάχτυλα διαπλεκόμενα και σφιχτές παλάμες. Πρόκειται για κάτι που έχω συναντήσει σε πολλές γυναίκες. Όταν θέλουν κάποιον το σινιάλο τους είναι να του σφίγγουν το χέρι. Αυτό οι άντρες το κάνουν όταν αγαπούν. Περιπλέκουν τα δάχτυλα τους στα δικά σου σαν ένα λευκό σεντόνι.



7. Παρατάει την έξοδο με τους φίλους του για να μη μείνεις μόνη σου.
Ξέρει ότι πιθανότατα δεν θα σε πειράξει και ότι μπορεί να βαριόσουν να βγεις. Αλλά θα μείνει. (Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό)



8. Γνωρίζει τις αντιδράσεις σου. Σε παρατηρεί. Γνωρίζει ότι όταν είσαι στενοχωρημένη δεν θα το πεις, ότι όταν χάνεις στη μπιρίμπα κουνάς τη μύτη σου και ότι στα βίντεο με σκυλιά και άλλα ζώα τρελαίνεσαι.

9. Τα μάτια του είναι πάντα καρφωμένα πάνω σου. Σαν το μάτι του Σάουρον στη Μόρντορ. Δεν παρεκκλίνει ποτέ. Ακόμα κι αν έχετε βγει και μιλάει στους φίλους του.


10. Ξύνει το κεφάλι του. Όχι σαν πίθηκος. Αλλά σαν παιδάκι που το σήκωσε η δασκάλα να πει Γεωγραφία και δεν ήξερε Χριστό. Παθαίνει κοκομπλόκο στην ομιλία και πιάνει το κεφάλι του μπροστά σου όταν μιλάτε.

Υ.Γ. Έχω κι άλλα. Όταν σε κουλουριάζει στην αγκαλιά του ή σου χαϊδεύει τα μαλλιά στο πλάι κτλ. αλλά δεν έχω χώρο να τα γράψω.

y-olo.gr
 
Top