Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό, το οποίο επέλεξε να διατηρήσει στο παιχνίδι τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη Σάρα Εσκενάζη.

Η Ελισάβετ, χαμογελαστή, ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες της, τόσο των Μαχητών όσο και των Διασήμων, και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο παιχνίδι, ενώ δήλωσε χαρούμενη “γιατί πραγματικά τα έχω δώσει όλα γι' αυτήν την ομάδα” και ζήτησε από όλους να την αποχαιρετήσουν με ένα χαμόγελο και με μία αγκαλιά – κάτι όμως που δεν έκανε η Σάρα, που εμφανώς επηρεασμένη από την αποχώρηση της φίλης της ξέσπασε σε κλάματα.

Με την αποχώρηση της Ελισάβετ αποκαθίσταται η αριθμητική ισορροπία ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, που έχουν από 5 παίκτες, ενώ πλέον έχουν και την ίδια σύνθεση: τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα η κάθε ομάδα.

Νωρίτερα, στο συμβούλιο του νησιού Κώστας Κοκκινάκης και Γιάννης Σπαλιάρας μίλησαν για τη λύση της παρεξήγησης μεταξύ τους, που είχε προκαλέσει σφοδρή σύγκρουση μεταξύ τους τις προηγούμενες μέρες.

Ο Κώστας Κοκκινάκης εξήγησε ότι επρόκειτο περί παρεξήγησης, καθώς ο ίδιος είχε ορκιστεί πως η ψήφος του στην επίμαχη ψηφοφορία από την οποία αποχώρησε ο Λάμπρος Χούτος (για την οποία ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε υποστηρίξει ότι ήταν προσυνεννοημένη από παίκτες των Διασήμων) ήταν τυχαία και δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα, και νόμιζε πως ο παίκτης των Μαχητών ήξερε γι' αυτόν τον όρκο. “Παρεξηγήθηκα, γιατί όταν έχω ορκιστεί, τελειώνει εκεί. Αλλά δεν το ήξερε, οπότε όλα καλά”, ανέφερε, ξεκαθαρίζοντας ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε ότι προσέγγισε ο ίδιος τον Κώστα Κοκκινάκη, γιατί επειδή ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση δεν ήθελε να φύγει από το νησί χωρίς να έχει λυθεί αυτή η παρεξήγηση, και πήρε την πρωτοβουλία για να τελειώσει το θέμα, όπως και έγινε.

Επίσης, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες και των δύο ομάδων αυτό που οι τηλεθεατές γνωρίζαμε από πριν: ότι στο αγώνισμα της Κυριακής θα ενωθούν για πρώτη φορά σε μία ομάδα (5 άνδρες και 2 γυναίκες) που θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα των παικτών του τουρκικού Survivor, ένα νέο που ενθουσίασε τους παίκτες.

 
Top