Από σήμερα οι αιτήσεις για θέσεις στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ
Ξεκινούν από σήμερα οι αιτήσεις για θέσεις στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ 2017 – 2018. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά έως την 9η Ιουνίου 2017.
Κάθε ενδιαφερόμενη/ος για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017 - 2018 θα πρέπει: Να συμπληρώσει και να υποβάλει σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής», η οποία υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο χρονικό διάστημα έως 9.6.2017, στην Διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
Κάθε ωφελούμενος/η μπορεί να υποβάλει μια και μοναδική αίτηση, βάσει ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, που θα δηλώσει κατά την ηλεκτρονική υποβολή. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 9.6.2017 και ώρα 24:00. Παράλληλα, πρέπει να αποστείλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, στην Ε.Ε.Τ.Α.Α, μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier), στο χρονικό διάστημα από 24.5.2017 έως 9/6/2017. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ορίζεται η 9.6.2017 και ώρα 24:00, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά της συμμετοχής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr), καθώς και στις Προϊστάμενες των Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αρταίων και στο Γραφείο της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής (Διεύθυνση: 1ος Παιδικός Σταθμός -1ος όροφος).

 
Top