1. Όλες θέλουμε να δώσουμε έμφαση στο βλέμμα . Πώς; Καταρχήν δεν πρέπει να φαίνονται πρησμένα τα μάτια μας. 

Οτιδήποτε κρύο μπορεί να βοηθήσει, ακόμη και πάγος, ή αν δεν μας αρέσει η ιδέα, μπορούμε να αγοράσουμε και να βάλουμε
ένθετα τζελ-μάσκες πάνω στις «σακούλες» και μετά να δούμε το θαύμα.

2. Φρύδια. Όσο πιο περιποιημένα , τόσο το καλύτερο. Είναι το απόλυτο μυστικό. Αν υπάρχουν κενά, καλύψτε τα με ένα μολύβι και μετά χτενίστε τα με προσοχή με την ίδια φορά. Το σχήμα πρέπει να είναι προσεγμένο, θέλουμε φρύδια πυκνά και καθαρά. Χωρίς παραφωνίες.

3. Οι μαύροι κύκλοι δεν βοηθάνε. Τα μάτια μας αυτομάτως μοιάζουν πιο μικρά από ότι είναι στην πραγματικότητα. Με το σωστό κονσίλερ, δηλαδή, την κατάλληλη απόχρωση, μπορούμε να σβήσουμε κάθε διχρωμία του δέρματος. Αρκεί να μην το παρακάνουμε. Τίποτα πολύ φωτεινό ή εμφανώς πιο ανοιχτό από το φυσικό μας δέρμα. Απλώνουμε με το δάχτυλο ή το σφουγγαράκι, όχι μόνο κάτω και γύρω από τα μάτια, αλλά και πάνω στα βλέφαρα, για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

4. Για να ενισχύσουμε τις βλεφαρίδες και να πλαισιώσουμε σωστά τα μάτια, απλώνουμε μια εξαιρετικά λεπτή γραμμή από μαύρο, υγρό αϊλάινερ. Αργά και σταθερά. Στο πάνω βλέφαρο. Και μετά μάσκαρα, ξεχωρίζοντας κάθε βλεφαρίδα.

5. Α, δοκιμάστε και καφέ σκιά . Ματ ιδανικά, απλώνεται από την εξωτερική γωνία του ματιού προς τα μέσα. Τα δοκίμασα όλα, μια μέρα που είχα περισσότερο από πέντε λεπτά στη διάθεσή μου για να βαφτώ, -δεν βάφτηκα δηλαδή στο αυτοκίνητο με βοηθό το καθρεφτάκι του οδηγού-, και ομολογώ ότι είδα διαφορά. Στο αριστερό μάτι σίγουρα

clickatlife.gr
 
Top