Κάθε άντρας έχει τουλάχιστον μια φούτερ μπλούζα ή ζακέτα στην ντουλάπα του. 

Είναι από τα απαραίτητα αξεσουάρ που έχουν σχεδόν όλοι οι άντρες και τα φοράνε τόσο στην δουλειά και το casual ντύσιμο τους, μέχρι και στις βραδινές τους εμφανίσεις.

Μπορεί κάποτε τις συγκεκριμένες μπλούζες με κουκούλα να τις θεωρούσαμε πολύ καθημερινές και αθλητικές, αλλά πλέον βλέπουμε ότι είναι στην μόδα με αποτέλεσμα να βγαίνουν πολλά εντυπωσιακά σχέδια στην αγορά, τα οποία μπορείς πολύ εύκολα να τα φορέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και να δείχνεις πολύ στυλάτος.

Τα φούτερ γενικά χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, στις κλασικές μπλούζες με κουκούλα, στις μπλούζες με φερμουάρ το οποίο φτάνει μέχρι το στομάχι και συνήθως βγαίνει σε πιο εφαρμοστή γραμμή, αλλά φυσικά και στις ζακέτες που συνδυάζουν την κουκούλα και το φερμουάρ.

Με ποια ρούχα μπορείς όμως να τα συνδυάσεις για κάθε σου έξοδο, ώστε να είσαι πάντα κομψά και κατάλληλα ντυμένος ανάλογα με το σωματότυπό σου;

Πως να φορέσεις μια φούτερ μπλούζα ή ζακέτα με κουκούλα!

Sport style



Οι φούτερ ζακέτες είναι από τις πρώτες επιλογές των ανδρών για το γυμναστήριο, αλλά και γενικότερα για το πιο αθλητικό ντύσιμο.

Συνδυάζονται απόλυτα με παντελόνια joggers, αλλά και βερμούδες, ενώ από μέσα μπορείς να φορέσεις είτε ένα απλό μονόχρωμο T-shirt είτε μία μακρυμάνικη ανδρική μπλούζα με V λαιμόκοψη. Ακριβώς όπως τις φοράει δηλαδή και ο Eminem, που λατρεύουμε το απλό αλλά κομψό του στυλ.

Jean μπουφάν και παντελόνι



Αν πάλι θέλεις να έχεις μια χαλαρή εμφάνιση, αλλά το sport style δεν είναι από τα αγαπημένα σου, μπορείς να παίξεις με τα jean υφάσματα.

Ο συνδυασμός ενός jean μπουφάν με ένα jean παντελόνι είναι πολύ in Fashion τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός στις αποχρώσεις που θα επιλέξεις, μιας και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση το παντελόνι σου να έχει την ίδια απόχρωση με το μπουφάν, αλλά να υπάρχει μια αντίθεση.

Την μεγαλύτερη αντίθεση όμως, θα την κάνει η μπλούζα σου, καθώς δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο χρώμα που θα επιλέξεις, οπότε η καλύτερη ιδέα είναι να διαλέξεις κάποιο έντονο. Εκτός κι αν θέλεις να ολοκληρώσεις το outfit σου με μία γαλάζια φούτερ, για να έχεις ένα total blue look.

Δερμάτινο μπουφάν



Τα δερμάτινα μπουφάν είναι η απόλυτη τάση της μόδας, τόσο στα γυναικεία ενδύματα όσο και στα αντρικά, από πέρυσι. Είναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει το στυλ μας φορώντας ένα τέτοιου είδους μπουφάν.

Και πάλι όμως, για να το αναδείξεις θα πρέπει να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια, ανάλογα με το στυλ που θέλεις να ακολουθήσεις.

Για ένα απλό look μπορείς να φορέσεις μέσα από το μπουφάν σου μια ανοιχτόχρωμη ζακέτα και ένα ξεβαμμένο jean παντελόνι και να ολοκληρώσεις το Outfit με τα Converse παπούτσια σου. Για μία πιο εντυπωσιακή εμφάνιση τώρα, μπορείς να το συνδυάσεις με μια σκουρόχρωμη φούτερ, σκούρο chino παντελόνι και τις μπότες ή τα μποτάκια σου.

Bomber μπουφάν



Τέλος, τα bomber ανδρικά μπουφάν είναι ένα από τα trends που απ’ ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι τα συγκεκριμένα μπουφάν έχουν αρκετά στενό – κλειστό κολάρο στον λαιμό, οπότε μπορεί να μην σε βολέψουν και πολύ όταν φοράς από μέσα μια μπλούζα με κουκούλα.

Μπορείς όμως να το φορέσεις έχοντας το ανοιχτό, ώστε αφενός να μην σε εμποδίζει και γίνεται αποπνικτικό στον λαιμό και αφετέρου να έχεις το απόλυτο street style look για τον Χειμώνα, αλλά και την άνοιξη. Επειδή όμως είναι αρκετά φουσκωτό το μπουφάν, το ιδανικό είναι να φορέσεις ένα skinny jean από κάτω για να αναδεικνύει το σωματότυπό σου!

 
Top