Eίσαι περισσότερο κορίτσι των παστέλ ή προτιμάς τα έντονα χρώματα στα νύχια; 

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, βεβαιώσου ότι θα έχεις δοκιμάσει αυτές τις αποχρώσεις στο μανικιούρ σου πριν τελειώσει ο χειμώνας!




Χρυσό



Ένα γυαλιστερό βερνίκι σε απαλό χρυσό με μια ελαφριά γυαλάδα είναι ιδανικό για να σου δώσει λάμψη και ταυτόχρονα αρκετά διακριτικό για να μπορείς να το έχεις στα χέρια σου κάθε μέρα.

Μπλε του κοβαλτίου



Λιγότερο φωτεινό από το μπλε ηλεκτρίκ αλλά αρκετά ζωηρό, αυτό το μπλε είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμίσει το στυλ σου και θα σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που κοιτάς τα νύχια σου.

Κόκκινο Βουργουνδίας



Είναι το απόλυτο trend αυτό το χειμώνα. Αν δεν είσαι ο τύπος της γυναίκας που θα φορέσει ένα φόρεμα ή ένα παλτό σ' αυτό το χρώμα, σίγουρα πρέπει να το βάλεις τουλάχιστον στα νύχια σου!

Ρουμπινί



Όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στο μανικιούρ του χειμώνα. Εάν όμως πρέπει να επιλέξεις μόνο μία, τότε προτείνουμε αυτή την πολύ κλασική, στο χρώμα του ρουμπινιού.

Μεταλλικό γκρι



Πιο σκούρο και πιο εκκεντρικό από την απλό γκρι βερνίκι, το μεταλλικό γκρι είναι πολύ μοντέρνο και εξαιρετικά «ευέλικτο» γιατί ταιριάζει με όλα τα ρούχα σου και όλα τα στυλ.

Δαμασκηνί



Άλλη μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για το φετινό χειμώνα... Στις πιο βαθιές, οπάκ αποχρώσεις του ταιριάζει τέλεια με το gothic style ενώ η μεταλλική εκδοχή του δένει υπέροχα με κάθε βραδινή σου εμφάνιση.

Πράσινο



Ξέχασε τα ματ πράσινα βερνίκια που μπορεί να έχεις χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Φέτος, το χρώμα αυτό συνδυάζεται με γυαλιστερές υφές και δίνει στο look σου μια ιδιαίτερη λάμψη.

Πορτοκαλί



Μπορεί να νομίζεις ότι το χρώμα αυτό είναι πολύ «καλοκαιρινό», όμως υπάρχει μια απόχρωση που φοριέται και το χειμώνα και είναι τέλεια για σένα που προτιμάς τα φωτεινά χρώματα όλο το χρόνο. Το μυστικό είναι να επιλέξεις ένα βερνίκι που πλησιάζει αρκετά προς το κόκκινο.

Βαθύ μπλε



Φέτος το basic μαύρο μανικιούρ δίνει τη θέση του στο σκούρο μπλε που είναι από τα best sellet χρώματα της σεζόν. Αν μάλιστα θέλεις να είσαι μέσα στη μόδα, θα επιλέξεις ένα βερνίκι με μεταλλική υφή.
 
Top