Παρά τη θεατρική της πορεία που είχε ξεκινήσει νωρίτερα, όπως και η τηλεοπτική, με συμμετοχές στα σίριαλ της κρατικής τηλεόρασης όπως στο «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», όπου υποδυόταν τη γραμματέα του Κωστα Βουτσά, η Νατάσα Τσακαρισιάνου, αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από το τηλεοπτική κοινό και έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της στην σειρά του MEGA «Οι Αυθαίρετοι». Ήταν μόλις το δεύτερο, χρονολογικά, σήριαλ που έκανε πρεμιέρα στη νεοσύστατη, τότε, ιδιωτική τηλεόραση και δημιουργός του ήταν ο Βασίλης Νεμέας, ενώ το σκηνοθετούσε ο Νίκος Κουτελιδάκης.

«Ήταν μια καταπληκτική σειρά και στον Νίκο χρωστάω πολλά γιατί ο ρόλος της Σούλας με καθιέρωσε. Η παραγωγή πρόβαλλε τις καθημερινές σχέσεις των γειτόνων, όμως έχει την πιο κακή μοίρα, γιατί στις επαναλήψεις δεν τη βάζουν συχνά. Ακόμα και σήμερα ο κόσμος με σταματάει – μικροί και μεγάλοι – και μου μιλά για την ηρωίδα μου, αλλά και το σίριαλ. Η αλήθεια είναι πως είχε ένα καταπληκτικό καστ, έπαιζαν ηθοποιάρες, με τον Χρήστο Βαλαβανίδη (ο τηλεοπτικός της σύζυγος στην σειρά), ενώ πολλοί συνάδελφοι, οι οποίοι κάνουν σήμερα καριέρα, είχαν συμμετάσχει ως guest» λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Espresso και στην Τεριάνα Παππά.
Η παρουσία της στο θέατρο επιτρέπει στους θαυμαστές της να την απολαύσουν από κοντά, αν και φέτος η Νατάσα Τσακαρισιάνου, ξεκουράζεται και θεατρικά, ενώ απέχει πολλά χρόνια από την τηλεόραση. «Φέτος κάθομαι. Φροντίζουν να με έχουν ξεκούραστη. Με την τηλεόραση κόψαμε σχέσεις εδώ και χρόνια» λέει η ηθοποιός και εξηγεί: « Μου έκαναν πρόταση να δουλέψω θεατρικά, αλλά κατά τη γνώμη μου, καλό είναι όταν δουλεύεις, να πληρώνεσαι/ Το έκανα στο παρελθόν και δεν μπορώ να το ξανακάνω» λέει με ειλικρίνια η ηθοποιός, η οποία εξηγεί γιατί απέχει από τη μικρή οθόνη.«Μου στερούν τη χαρά να βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά που δεν την κάνω μόνο από αγάπη, αλλά επειδή είμαι τρελή γι’ αυτήν! Μπορώ να παίξω και κωμικούς και δραματικούς ρόλους».
Η Νατάσα Τσακαρισιάνου είναι παντρεμένη με τον κτηνίατρο Τάσο Παπαδόπουλο και έχουν δύο κόρες, την Ειρήνη και τη Γλυκερία. Η πρώτη ζει στο Λονδίνο, ενώ η δεύτερη ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της σπουδάζοντας στη δραματική σχολή του Γιώργου Αρμένη.
Πηγή: zappit.gr
 
Top