Επεισοδιακός ήταν ο χωρισμός του Μάικλ Τζάκσον από τη Μαντόνα και αυτό γιατί η βασίλισσα της ποπ τόλμησε να κριτικάρει την εμφάνισή του.

Σύμφωνα με φίλο της οικογένειας Τζάκσον, ο Μάικλ έγινε έξαλλος και έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στη Μαντόνα, όταν εκείνη τόλμησε να κράξει το παρουσιαστικό του σε τηλεοπτική εκπομπή και να του ζητήσει να κόψει τα μαλλιά του.

«Ο λόγος που η σχέση τους δεν συνεχίστηκε ήταν γιατί σε συνέντευξή της στην τηλεόραση η Μαντόνα είπε on camera ότι θα ήθελε ένα καινούργιο look από τον Τζάκσον και ότι συγκεκριμένα θα ήθελε αυτός να εγκαταλείψει τις μπούκλες του» αποκάλυψε ο Φλο Άντονι.

Το σχόλιο αυτό της Μαντόνα, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού από την αρχή η σχέση τους είχε πάρα πολλές εντάσεις.

Ο Άντονι αποκάλυψε ακόμα, πως ο ίδιος ο βασιλιάς της ποπ του είχε εκμυστηρευτεί ότι η Μαντόνα είχε περάσει μόνο μια νύχτα μαζί του στη Neverland και του είχε ξεκόψει από την αρχή ότι δεν θα πήγαινε ποτέ μαζί του στη Disneyland, που ήταν το αγαπημένο του μέρος.

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται μετά από την εξομολόγηση της Μαντόνα στην εκπομπή Late Late ότι εκείνη είχε κάνει το πρώτο βήμα για να προσεγγίσει τον Μάικλ και τον είχε φιλήσει με γλώσσα στο στόμα.

«Ήταν λίγο ντροπαλός, αλλά μετά αποδείχθηκε πρόθυμος συνεργός. Τον χαλάρωσα με ένα ποτήρι κρασί που έκανε θαύματα», είπε στην εκπομπή η Μαντόνα.

 
Top