Έχεις τσεκάρει το φωτισμό, τα φίλτρα, το μακιγιάζ, το φόντο, τα ρούχα, τα πάντα (θαρρείς)

Βγάζεις τη φωτογραφία σου, πας να την ανεβάσεις στα social media και ΤΙ συνειδητοποιείς; Κάτι πάει στραβά με τα μαλλιά σου! Για να βγαίνεις ακόμη πιο λαμπερή στις φωτογραφίες, για να μην χαλούν οι στιγμές από γενέθλια/πάρτι/γιορτές/εκδηλώσεις επειδή τα μαλλιά σου φαίνονται κάπως περίεργα, για να μην σε πιάνει άγχος όταν σου έρχεται ειδοποίηση ότι σε έχουν ταγκάρει κάπου στο facebook, δοκίμασε τα παρακάτω χτενίσματα:

1. Μισά πάνω - μισά κάτω. Έτσι, δε θα πέφτουν στο πρόσωπο σου, ούτε και θα φαίνονται πιο φριζαρισμένα απ' ότι είναι συνήθως. Μ΄αυτό το χτένισμα αναδεικνύεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, το φα-ντα-στι-κό μακιγιάζ που έκανες και ενίοτε και τα αξεσουάρ σου (βλέπε τα σκουλαρίκια που πήρες στις εκπτώσεις).



2. Glam Mohawk. Μπορεί να θέλει τέχνη κι αρκετό από το χρόνο σου, αλλά θα κάνει ταυτόχρονα ακόμη πιο τέλεια τη λήψη σου. Επίσης, θα βοηθήσεις τη φωτογραφία σου να διαφέρει ΚΑΙ απ' όσες έχεις ανεβάσει μέχρι τώρα αλλά ΚΑΙ απ' όσες βλέπεις να ανεβαίνουν κάθε λεπτό στο newsfeed σου. Ω ναι, αυτό το χτένισμα συστήνεται ανεπιφύλακτα!

3. Κυματιστά. Πολύ πιο εύκολο από το προηγούμενο, που δίνει κιόλας στις φωτογραφίες σου μια γκλαμουριά/στιλ/αέρα σιγουράς άνευ προηγουμένου γιατί πρώτα απ' όλα γράφει τέλεια στο φακό. Αν έχεις μακριά και πλούσια μαλλιά, μην το σκέφτεσαι καν, αυτό το χτένισμα είναι λες και φτιάχτηκε για σένα. Οι χαλαρές ακανόνιστες μπούκλες σού δίνουν ένα λουκ πιο φυσικό - πράγμα που από μόνο του αρκεί για να κολλήσει το instagram από τα likes!



4. Κότσος. Κι αυτό το χτένισμα - το αγαπάμε γιατί είναι εξαιρετικά εύκολο - αποτελεί ένα αρκετά δυνατό όπλο στη μάχη των φωτογραφιών και των likes, άσε που μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο ένα βραδινό ντύσιμο, ένα σέξι ζιβάγκο, ακόμη και το ροκ T- shirt σου. Επίσης, αφήνει ακάλυπτο το λαιμό σου που θες - δε θες να το παραδεχτείς, πρόκειται για ένα από τα πιο σέξι σημεία πάνω σε μια γυναίκα.

 
Top