Με δικαστική απόφαση η Εύα Καϊλή κατάφερε να «ξεφορτωθεί» τον θαυμαστή που είχε γίνει η σκιά της όπου και αν βρισκόταν, φτάνοντας πάντα αρκετά κοντά για να της μιλήσει.
Επιπλέον, σύμφωνα με την Espresso, ορισμένες φορές της έστελνε αισχρά και απειλητικά e-mails.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πολιτικός είχε τρομοκρατηθεί πολλές φορές, ενώ μία φορά οι άνδρες που τη συνοδεύουν τη φυγάδευσαν.
Μάλιστα ο θαυμαστής δεν δίστασε να φτάσει μέχρι και στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες για να τη συναντήσει.
Αυτό το τελευταίο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ανάγκασε τη Θεσσαλονικιά πολιτικό να οδηγηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο, αστυνομικός της ασφάλειας της, ο Νίκος Ν., την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα.
«Είναι παντού. Όπου και να πάμε είναι εκεί» φέρεται να κατέθεσε στο δικαστήριο αστυνομικός της ασφάλειας της και συνέχισε «Την ενοχλεί μέσω μηνυμάτων που την έχουν τρομοκρατήσει. Της στέλνει και αισχρά e-mails. Μια φορά της έστειλε και ένα άρθρο για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο» κατέληξε.
Η Εύα Καϊλή μέσω του δικηγόρου της ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να σταματήσει να την ενοχλεί, αφού ο συγκεκριμένος άνθρωπος έφτασε και στις Βρυξέλλες προκειμένου να την συναντήσει, κάτι που δεν κατάφερε. Εκεί αναγκάστηκε να αφήσει τα στοιχεία του στην είσοδο του Ευρωκοινοβουλίου με αποτέλεσμα, να ξεκινήσει έτσι η δικαστική διαδικασία εις βάρος του.
 
Top