Όλες τους έχουν «πατήσει» για τα καλά τα 40, τα 50 ακόμα και τα… 70 κι όμως τόσο τα κορμιά όσο και τα πρόσωπα τους, δείχνουν πολύ νεότερα βάζοντας κάτω γυναίκες που έχουν τη μισή τους ηλικία! Ο χρόνος τους έχει φερθεί άψογα. Όμορφες, σέξι και γοητευτικές δείχνουν πολύ νεότερες και δίνουν την αίσθηση ότι έχουν βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας ή έχουν κάνει κάποιο είδος συμφωνίας με το διάβολο.
Λίγο η γυμναστική, λίγο η διατροφή και οι σαραντάρες γίνονται καλλονές, όπως δημοσιεύει το newsbeast.gr.
Σφιχτοδεμένα σφιχτοδεμένα, κοιλιακοί «φέτες» και πλούσιες καμπύλες κάνουν τις 40+ του Χόλιγουντ να είναι στα καλύτερά τους. Καταφέρνοντας να εκμεταλλευτούν την γυμναστική και την σωστή διατροφή κράτησαν τον μεταβολισμό τους σε τέλειο επίπεδο.
Καταξιωμένες στη δουλειά τους, ξέρουν τι θέλουν και το πετυχαίνουν. Είτε έχουν περάσει από το νυστέρι του πλαστικού, είτε όχι αρέσουν στον ανδρικό πληθυσμό έτσι όπως ακριβώς είναι! Ακόμα κι όταν έγιναν μητέρες, η εξωτερική τους εμφάνιση δεν μπήκε σε δεύτερη μοίρα.
Το ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, ταιριάζει «γάντι» στις παρακάτω σταρ του Χόλιγουντ.

Jane Fonda - 78 ετών (ΗΠΑ)

women-fonda1women-fonda2women-fonda3
Αν και 78 ετών γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο για να είναι πάντα όμορφη και σικάτη. Αποφεύγει τις υπερβολές στο μακιγιάζ της για να μην φαίνεται μεγαλύτερη και δίνει έμφαση στα χείλη της τα οποία έχουν ένα όμορφο σχήμα και είναι και ένα από τα δυνατά της σημεία!
Η πολυβραβευμένη ηθοποιός και πρώην fitness γκουρού έχει καταλήξει στον υγιεινό τρόπο ζωής αλλά δεν έχει απορρίψει και τα καλά της πλαστικής χειρουργικής. Έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι στο παρελθόν είχε κι αυτή τους δαίμονές της κι έχει δώσει τη δική της μάχη με την βουλιμία και την νευρική ανορεξία αλλά και τον καρκίνο του μαστού.

Ornella Muti - 61 ετών (Ιταλία)

women-ornella2women-ornella1women-ornella3
Η γυναίκα-θρύλος του ιταλικού κινηματογράφου, Ornella Muti, στα 61 της, μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά, πλέον, παραμένει το ίδιο σέξι με την εποχή που έκανε το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη. Η Muti ψηφίστηκε ως «Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο» το 1994 από μια παγκόσμια ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού «Class». Η ηθοποιός, που γεννήθηκε στη Ρώμη, ξεκίνησε την καριέρα της στον κινηματογράφο το 1970 με την ταινία «Η πιο όμορφη σύζυγος», όμως, ήδη, από την εφηβεία ασχολούνταν με το μόντελινγκ, ενώ έχει τιμηθεί με το βραβείο Χρυσής πλακέτας Νταβίντ ντι Ντονατέλο.
Το 2008, δημιούργησε τη δική της σειρά κοσμημάτων και άνοιξε καταστήματα στο Παρίσι, το Μιλάνο, τη Ρώμη, την Ρίγα, τη Μόσχα και το Αλμάτι. Το στήθος της είναι ασφαλισμένο για 350.000 δολάρια. Βλέποντάς της κανείς είναι δύσκολο να πιστέψει ότι ένα από τα φωτεινότερα αστέρια του ιταλικού κινηματογράφου έχει συμπληρώσει τα 61.

Sharon Stone - 58 ετών (ΗΠΑ)

women-sharon1women-sharon2women-sharon3
Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά. Απλά να σταυρώσει τα πόδια της και έτσι ξαφνικά όλα άλλαξαν μετά από εκείνη τη στιγμή. Η Sharon Stone δεν έχει αφήσει πίσω της καμία σπουδαία φιλμογραφία, έχει αποτυπωθεί όμως στο μυαλό ως μία γυναίκα με δολοφονικά ένστικτα και απίστευτη σεξουαλικότητα. Στα 58 της σήμερα η διάσημη ηθοποιός αποδεικνύει ότι έχει ακόμα το «Βασικό Ένστικτο».
Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί πως τα χρόνια περνάνε και μεγαλώνει. «Δεν μου ήταν καθόλου εύκολο. Στη δεκαετία των 40, έπαθα το πρώτο σοκ. Μια μέρα κλείστηκα στο μπάνιο με ένα μπουκάλι κρασί και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα έβγαινα από 'κει αν δεν αποδεχόμουν απόλυτα την εικόνα μου». Η ηθοποιός για να διατηρήσει το κορμί της κάνει χορό, γιόγκα και προσέχει πολύ την διατροφή της.

Rita Rusic - 56 ετών (Κροατία)

women-rita2women-rita1women-rita3
Ηθοποιός, κινηματογραφικός παραγωγός και τραγουδίστρια. Η Rita Rusic κάνει αρκετά για να καταφέρει να διατηρεί αυτό το κορμί στα 56 της χρόνια. Δεν είναι μόνο τα καλά γονίδια, αλλά και η σκληρή προπόνηση και διατροφή από την οποία δεν παρεκκλίνει. Κάθε φορά που αποφασίζει να ενημερώσει τον λογαριασμό της στο Instagram με νέες φωτογραφίες της τα likes πέφτουν βροχή. Η πρώην γυναίκα του ιταλού μεγιστάνα του κινηματογράφου Vittorio Cecchi Gori, έχει ένα σώμα που πολλές πιο νέες από εκείνη γυναίκες θα ζήλευαν. Η σταδιοδρομία της Rusic ξεκίνησε το 1982 και από τότε συνέχισε να καρπώνεται επιτυχίες, όπως την μυθική ταινία «Η ζωή είναι ωραία». Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες, δεν θα τολμούσε ούτε καν να σκεφτεί ότι αυτή η γυναίκα είναι 56 ετών.

Elle Macpherson - 52 ετών (Αυστραλία)

women-elle1women-elle2
elle-macpherson
Κι όμως, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται το διάσημο μοντέλο Elle MacPherson, γνωστό ως «Το κορμί» αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ότι δεν καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να διατηρήσει αυτή τη θεϊκή σιλουέτα.
Η Αυστραλέζα καλλονή έκλεισε τα 52 της χρόνια και το αψεγάδιαστο κορμί της συνεχίζει ακόμα και τώρα να συγκινεί τον ανδρικό πληθυσμό.
«Δεν κάθομαι να μετράω θερμίδες ούτε λιώνω στο γυμναστήριο. Κάνω πολλές ασκήσεις με αντιστάσεις που με βοηθάνε να καίω το λίπος και να δυναμώνω τους μυς μου, ενώ κολυμπάω και προσπαθώ να κινούμαι γενικά πολύ στη διάρκεια της μέρας. Επίσης τρώω πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κατά προτίμηση βιολογικά, καθώς και άπαχο κρέας. Φροντίζω όμως ώστε να μην παραλείπω κανένα γεύμα μου και έτσι δεν αισθάνομαι ποτέ ότι πεινάω» έχει πει η ίδια.

Monica Bellucci - 51 ετών (Ιταλία)

women-belluci1women-belluci2women-belluci3
Θεωρείται το απόλυτο σύμβολο της θηλυκότητας και όπως χαρακτηριστικά λένε εκατομμύρια φανατικοί θαυμαστές της δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί σύγχρονη θεά της ομορφιάς.
Υπάρχει άραγε άντρας στον πλανήτη που να μην του αρέσει η Bellucci; Μάλλον όχι! Η φλογερή Monica στα 51 της χρόνια είναι σέξι σε κάθε της βήμα και με τις στιλιστικές επιλογές αναδεικνύει τις ζουμερές της καμπύλες! Η ιταλίδα σταρ βάζει κάτω πολλές νεαρές κοπέλες με τα μισά της χρόνια κάνοντας τις απανταχού γυναίκες να αναρωτιούνται «τι κάνει αυτή η γυναίκα και είναι τόσο όμορφη;».

Liz Hurley - 50 ετών (Μεγάλη Βρετανία)

women-liz1women-liz2women-liz3
Είναι 50 ετών και είναι μία από τις πιο σέξι και όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Ξεκίνησε με ένα μικρό ρόλο στον κινηματογράφο το 1987, στην ταινία «Aria» αλλά είχε την τύχη να συναντήσει εκεί τον Hugh Grant, με τον οποίο πέρασαν μια θυελλώδη σχέση και έζησαν μαζί ως το 2000. Στην πρεμιέρα της ταινίας του ηθοποιού «Τρεις γάμοι και μια κηδεία», στο Λονδίνο εμφανίστηκε στο πλευρό του ντυμένη με ένα βραδινό φόρεμα Versace κι εκείνο το βράδυ γεννήθηκε ένα νέο sex symbol. Τα κοσμικά περιοδικά της εποχής αναφέρουν ότι η Hurley αναδείχτηκε ως πιο όμορφη γυναίκα που πάτησε ποτέ σε κόκκινο χαλί. Από εκείνη την ημέρα η Hurley έγινε διάσημη και πλούσια ενώ το πλούσιο στήθος της έγινε όπλο μάχης.

Halle Berry - 49 ετών (ΗΠΑ)

women-berry1women-berry2women-berry3
Κορίτσι του Bond, βραβευμένη με Χρυσό Βατόμουρο Χειρότερης Ηθοποιού το 2005 για το Catwoman – και μάλιστα παρέλαβε η ίδια το βραβείο- και ταυτόχρονα η πρώτη Αφροαμερικανίδα που κέρδισε Όσκαρ. Πριν γίνει ηθοποιός, η Halle Berry είχε λάβει συμμετοχή σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς, βγήκε πρώτη αναπληρωματική Miss USA και κατέλαβε την 6η θέση στο διαγωνισμό Miss World το 1986.
Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με ένα μικρό ρόλο στο «Ο Πυρετός της Ζούγκλας» (Jungle Fever) το 1991 και στη συνέχεια ήρθαν οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε πολλές ταινίες. Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι το μυστικό ομορφιάς της είναι ότι από την ηλικία 14 ετών φροντίζει την επιδερμίδα της ώστε να είναι πάντα καθαρή και ενυδατωμένη.

Jennifer Lopez - 47 ετών (ΗΠΑ)

women-lopez1women-lopez2women-lopez3
Στα 47 της η Jennifer Lopez είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες της διεθνούς σόουμπιζ, βάζοντας κάτω με τις αναλογίες και την ομορφιά της ακόμα και γυναίκες με την μισή της ηλικία. Το πολυτάλαντο κορίτσι με την πορτορικανή ομορφιά δεν περιορίστηκε στις επιτυχημένες της εμφανίσεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Οι φιλοδοξίες της και η πίστη στον εαυτό της την ώθησαν να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει στον κόσμο της μουσικής τον οποίο κατάφερε να κερδίσει.
Η Lopez έχει τρεις γάμους στο βιογραφικό της. Τρίτος και τελευταίος της ήταν αυτός με τον Marc Anthony το 2004, με τον οποίο και απέκτησε τα δίδυμα παιδιά τους, Emme και Max, που ήρθαν στον κόσμο το 2008. Η μουσική είναι στο αίμα της ενώ κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή ξεσηκώνει τους θαμώνες με τα σέξι λικνίσματά της.

Catherine Zeta Jones - 46 ετών (Ηνωμένο Βασίλειο)

women-zeta1catherine35women-zeta3
Είναι από τις γυναίκες που ο χρόνος περνάει αλλά δεν τις αγγίζει ή τουλάχιστον τις ακουμπάει πολύ μαλακά. Το κλασικό και κομψό στιλ της εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της ενώ τα μεγάλα εκφραστικά μάτια της, τα οποία πάντα τονίζει, σαγηνεύουν. Πρωταγωνίστησε σε αρκετές βρετανικές και αμερικανικές τηλεταινίες και έπαιξε μικρούς ρόλους, μέχρι που την είδαμε σε χολιγουντιανές ταινίες όπως την περιπετειώδη ταινία «Η Μάσκα του Ζορό» (The Mask of Zorro) και το θρίλερ Διπλή Παγίδα (Entrapment). Ο ρόλος που την έκανε να ξεχωρίσει ήταν αυτός στο Traffic για τον οποίο έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Είναι παντρεμένη με τον Michael Douglas από το έτος 2000 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Denise Richards - 45 ετών (ΗΠΑ)

women-denise1women-denise2women-denise3
Η πρώην σύζυγος του Charlie Sheen, στα 45 της, μετά από δύο παιδιά, κυκλοφορεί με το μπικίνι της και κάνει τα αντρικά μάτια να κολλάνε πάνω της. Διαθέτει ένα κορμί που οι γυναίκες «πεθαίνουν» να μάθουν πως το έχει αποκτήσει. Η 45χρονη Denise Richards, είναι μητέρα τριών κοριτσιών αλλά το σώμα της μοιάζει σαν έφηβης. Η ηθοποιός και μοντέλο κατά τη διάρκεια της καριέρας της μας έχει χαρίσει αρκετές σέξι πόζες, ενώ ακόμα και σήμερα φωτογραφίζεται συχνά με μπικίνι.

Heidi Klum - 43 ετών (Γερμανία)

women-heidi1women-heidi2women-heidi3
Έχει πολλές ιδιότητες: είναι τοπ μόντελ, επιχειρηματίας, σχεδιάστρια, παρουσιάστρια και παραγωγός και περιστασιακά ηθοποιός. Κυρίως, όμως, είναι μαμά, και μάλιστα τεσσάρων παιδιών. Στις κοσμικές της εμφανίσεις είναι απλά εκθαμβωτική, στις φωτογραφίσεις της βγάζει την πιο σέξι πλευρά της αλλά στην καθημερινότητά της με τα παιδιά της επιλέγει πιο καθημερινό στιλ το οποίο αναδεικνύει την φυσική ομορφιά της.
 
Top