Ο χρόνος έχει τεράστια σημασία για την συνείδηση , θυμήσου ότι ανάλογα τον χρόνο θεωρίες που για αυτές κάηκαν άνθρωποι στην πυρά έγιναν θεμελιώδης λίθος της γνώσης σου σήμερα !
Αν το σύστημα δεν θέλει να το δεις θα φροντίσει να μην το δεις ..και θα κάνει ότι κάνει πάντα …αποδόμηση αυτού που προσπάθησε να στο δείξει όταν δεν έπρεπε !

Τι λέει όμως το σύστημα σήμερα ; Μετά από 5 χρόνια που εσύ γελούσες ;

1

http://ift.tt/1ZBHWIt

2

http://ift.tt/2exttlJ

Αυτές είναι φώτο από άρθρα επιστημονικής σελίδας και καταξιωμένης στο εξωτερικό..!
Και αυτή ειναι φώτο το άρθρο από την daily news

3

http://ift.tt/2dCNEvY

Το βίντεο πάλι από την daily news ..




Τώρα πια δεν ξέρω τι να σου πω …αν πρέπει να πιστέψεις η όχι αυτά που πριν χρόνια σου έδειχνα…τώρα πια ίσως αναγκαστώ να αποδείξω ότι ειναι όλα ένα ψέμα ..ενώ δεν είναι … !
Δύσκολο να το πιάσεις εεε; ….
Ο Νιμπιρου υπάρχει ..αλλα δεν έχουμε ακόμα την γνώση εμείς οι απλοί να γνωρίζουμε την Ακριβή τροχιά του… το οτι το σύστημα επιλέγει να παρουσιάσει κάποια σημάδια μπορεί να λέει πολλά ..πάρα πολλά!

Από την επερχόμενη συγκομιδή …μέχρι το μπλου κατσινα …μέχρι το μπλου μπεαμ … και την έφοδο των αλλιεν για την νέα παγκόσμια τάξη!

Μην ξεχνας …οι Αμερικάνοι έχουν βομβαρδιστεί με την πληροφορία ενός επερχόμενου μεγάλου γεγονότος…το λεγόμενο The Event !

Και εκεί δεν έχουν stranger να τους λέει…προσέξτε ρεμάλια ..ολα γινονται για το τι θα πιστέψεις …τι θα αποδεχτείς …γιατί το έπαθλο είσαι εσύ!

Stranger…


katohika.gr 
 
Top