Το φθινόπωρο είναι η εποχή που θέλουμε να είμαστε cool, χαλαρές ή ακόμα και λίγο βαριεστημένες, αλλά χωρίς ενοχές! 

Για σένα λοιπόν που θέλεις να ξεκινάς τη μέρα σου χωρίς το άγχος του «τι να φορέσω;» έχουμε μερικές προτάσεις για σούπερ τρέντι λουκ, με τα οποία θα είσαι έτοιμη να βγεις από την πόρτα σε ελάχιστα λεπτά και επιπλέον θα δείχνεις απίστευτα ανεπιτήδευτα chic, δηλαδή υπέροχη!

Γκρι φούτερ + skinny τζιν + λευκά sneakers



Μερικές φορές, ένα απλό, εντελώς basic λουκ, είναι ό,τι πιο κομψό -άσε που είναι και πολύ άνετο. Με αυτό το σύνολο μπορείς να πας σχεδόν οπουδήποτε, από τη σχολή ή το γραφείο, μέχρι το shopping, το σινεμά ή ακόμα και σε ένα ραντεβού για φαγητό με τους φίλους σου.

Φούστα + καλσόν + δερμάτινα μποτάκια



Μπορείς να επιλέξεις τη φούστα σου σε ένα από τα υλικά που είναι αυτή τη σεζόν πολύ στη μόδα, όπως το ντένιμ, το δέρμα και το καστόρι. Συνδύασέ τη με ένα εφαρμοστό τοπ σε ουδέτερο χρώμα -κυρίως εάν η φούστα σου έχει έντονο pattern. Φρόντισε το καλσόν να είναι οπάκ για να μην «φωτάει».

Total black



Μερικά βασικά κομμάτια σε μαύρο χρώμα (όπως ένα λιτό φόρεμα, μια φούστα, ένα πλεκτό τοπ, ένα παντελόνι και ένα πανωφόρι) είναι εντελώς must! Τις μέρες που δεν έχεις καμία όρεξη να ασχοληθείς με τις ώρες με την εμφάνισή σου, απλά συνδύασε μεταξύ τους μερικά από αυτά.

Τα ρούχα που φοράς μέσα στο σπίτι + ένα φουλάρι



Ακόμα κι αν βγεις έξω με τη φόρμα και τα Converse σου, θα δείξεις αμέσως μια πολύ πιο φροντισμένη εικόνα τυλίγοντας ανάλαφρα γύρω από το λαιμό σου ένα μεγάλο φουλάρι. Μερικά καλής ποιότητας φουλάρια σε διάφορα prints και χρώματα είναι μια καλή επένδυση γιατί μπορούν να αναδείξουν οποιοδήποτε σύνολο ή να κάνουν τη μια εμφάνιση να δείχνει τόσο διαφορετική από την άλλη -παρόλο που τα βασικά κομμάτια παραμένουν τα ίδια.

Extra tip: Προσοχή στα μαλλιά

Με ένα τέτοιο ανέμελο φθινοπωρινό λουκ, τα μαλλιά (όπως και το μακιγιάζ) είναι υποχρεωτικό να κινηθούν σε εξίσου χαλαρούς ρυθμούς. Ένας messy κότσος είναι τόσο εύκολος αλλά και τόσο σέξι και δένει υπέροχα με το στυλ «δεν-νοιάζομαι-και-πολύ-για-την-εμφάνισή-μου (αλλά καταφέρνω να είναι τόσο κούκλα)»! Το ζητούμενο είναι τα μαλλιά σου να δείχνουν σαν απλώς να τα έπιασες με δυο στεκάκια ψηλά -παρόλο που ίσως χρειαστεί να κάνεις πέντε-έξι προσπάθειες προκειμένου να τα κάνεις όσο «ατημέλητα» θέλεις. Εξίσου ταιριαστές είναι και οι κοτσίδες -δοκίμασε μία χαλαρή στο πλάι.

 
Top