Όλη η οικογένεια λατρεύει το καρπούζι και δεν λείπει ποτέ από το σπίτι σου. Τι θα έλεγες να έφτιαχνες με το αγαπημένο σας φρούτο ένα ελαφρύ και πεντανόστιμο παγωτό καρπούζι, γρήγορα και εύκολα;

Με τίποτα δεν συγκρίνεται μια παγωμένη φέτα καρπούζι τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, και κυρίως όταν την απολαμβάνεις φορώντας μόνο το μαγιό σου, δίπλα στο κύμα.

Κάποιοι άλλοι λένε ότι η μεγαλύτερη απόλαυση για τον ουρανίσκο είναι το παγωτό.

Εμείς συμφωνούμε και με τους μεν και με τους δε, για αυτό αποφασίσαμε να συνδυάσουμε τις δύο απολαύσεις σε μία: παγωτό καρπούζι!

Και το καλύτερο; Γίνεται πανεύκολα και το μόνο που πρέπει να έχεις στην κουζίνα είναι 3 απλά και οικονομικά υλικά.

Τι χρειάζεσαι:
Μισό κιλό καρπούζι (χωρίς τα κουκούτσια)
4 κ.σ. χυμό λεμονιού
4 κ.σ. ζάχαρη

Πώς θα το φτιάξεις:

1. Βάλε όλα τα υλικά σου μέσα στο μπλέντερ και χτύπησέ τα καλά.

2. Πέρνα το μείγμα σου από μια λεπτή σίτα.

3. Βάλτο στο ειδικό δοχείο παγωτού.

4. Τοποθέτησέ το στην κατάψυξη και άφησέ το για 5-6 ώρες. Έτοιμο!
 
Top