Δες τι πρέπει να κάνεις για να γεμίσεις αυτοπεποίθηση..





Αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις



Σκέψου τι αλλαγές θέλεις να κάνεις στην εμφάνισή σου και ξεκίνα τες. Κάτσε λίγη ώρα μπροστά στον καθρέφτη σου και αποφάσισε τι δεν σου αρέσει και τι θέλεις να αλλάξεις. Αν για παράδειγμα δεν σου αρέσουν τα φρύδια σου δοκίμασε να τους κάνεις κάποιο άλλο σχέδιο, να τα εμπλουτίσεις, να τα βγάλεις ή να τα γεμίσεις.



Σκέψου πώς βλέπεις τον εαυτό σου



Κλείσε τα μάτια σου και δες τον εαυτό σου με τα μάτια της φαντασίας σου. Θα παρατηρήσεις πως αυτό που βλέπεις με τη φαντασία σου δεν είναι ίδιο με αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη. Προσπάθησε να φέρεις αυτά τα δύο όσο πιο κοντά γίνεται. Θέλεις να δείχνεις στην πραγματικότητα όπως δείχνεις και στη φαντασία σου. Τέλεια!



Ξεκίνα με μικρές αλλαγές



Αν σε αγχώνουν οι αλλαγές ξεκίνα με το μακιγιάζ σου που δεν είναι κάτι μόνιμο όπως είναι, για παράδειγμα, η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σου. Οι μικρές αλλαγές είναι αυτές που φέρνουν τις μεγάλες.



Κάνε σχέδια για το μέλλον



Μίλα με τον κομμωτή σου γιατί το πώς πρέπει να φροντίζεις τα μαλλιά σου ανάμεσα στα ραντεβού σας (τι μπορείς να κάνεις, για παράδειγμα, για να διατηρείς ζωντανό το χρώμα των μαλλιών σου). Μίλα και με τον δερματολόγο σου για να σου πει κάθε πότε πρέπει να κάνεις έναν καλό καθαρισμό προσώπου.






 
Top